Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Opera Ücretsiz Mobil VPN Hizmetini Durdurdu

Opera Ücretsiz Mobil VPN Hizmetini Durdurdu, Maalesef! Opera 2015 Yılında Satın Aldığı SurfEasy ile yolları ayırınca Android ve iOS Üzerindeki Ücretsiz Mobil VPN Hizmetine Son Verdi. Ancak Bir Avantajınız Var?

Opera Ücretsiz Mobil VPN Hizmetini Daha Fazla Sürdüremedi.

Opera Ücretsiz Mobil VPN Hizmetini Durdurdu, Maalesef…

Benimde kullandığım Mobil ücretsiz VPN Servisi Opera Mobil VPN Hizmeti artık yok. Tarayıcı üreticisi Opera 2015 Yılında satın aldığı SurfEasy ile yolları ayırınca Android ve iOS üzerinde verdiği ücretsiz mobil VPN hizmetini sonlandırma kararı aldı.

Masaüstü desteğininde kaderi ise henüz belli olmamakla birlikte diğer ülke içeriklerini gezerken bir gizlilik derecesi eklemeye çalıştığınızda size sunulan seçeneklerin azaldığını görüyoruz. Yine de ücretli Opera VPN Hizmetini kullanmak isteyenler bu şanstan mağrum edilmiyor.

Opera Ücretsiz Mobil VPN Hizmetini Durdurdu Peki Avantajınız Ne?

Bir Opera Gold kullanıcısıysanız, SurfEasy’s Ultra VPN hizmetine ücretsiz bir yıllık abonelik seçeneğiniz olacaktır. Yada VPN hizmetini kullanmaya ihtiyacınız devam ediyorsa; Aylık 5 dolar ödeyerek SurfEasy VPN hizmetini satın almak yerine; Aylık 99 Sent ödeyerek Opera VPN uygulaması satın alınabilir. Bu hizmeti daha ucuza kullanmış olabilirsiniz. Daha kârlı olacaktır.

Opera