Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

OPPO Watch Free 100’den Fazla Spor Modunu Destekliyor

OPPO'nun 100'ü aşkın spor modunu destekleyen, 24 saat nabız takip edebilen, kandaki oksijen değerini ölçen ve profesyonel koşu önerileriyle birlikte gelen akıllı saati OPPO Watch Free, formda kalma ve yağ yakma hedeflerinizi etkin bir şekilde gerçekleştirmenize yardım ediyor.

OPPO Watch Free 100’den Fazla Spor Modunu Destekliyor

OPPO’nun 100’ü aşkın spor modunu destekleyen, 24 saat nabız takip edebilen, kandaki oksijen değerini ölçen ve profesyonel koşu önerileriyle birlikte gelen akıllı saati OPPO Watch Free, formda kalma ve yağ yakma hedeflerinizi etkin bir şekilde gerçekleştirmenize yardım ediyor.

İlkbahar aylarının gelmesiyle birlikte güzel havalarda dışarıda yürüyüş yapma ve sahil kenarında koşma aktiviteleri de başladı. Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO‘nun akıllı saati OPPO Watch Free bu gibi zamanlarda ideal yol arkadaşınız olarak ön plana çıkıyor. Sağlığınızı kontrol altında tutmanızı sağlayacak pek çok özellikle birlikte gelen OPPO Watch Free, 100’ü aşkın spor modunu destekliyor.

Aynı zamanda 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörüne sahip akıllı saatin bu sensörleri algoritma kullanarak 4 spor modunu otomatik şekilde tespit ediyor. Böylece modları başlatmayı unutmak gibi endişelere gerek kalmıyor. Bütün aktivitelerinizi Günlük Faaliyetler üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Profesyonel koşu önerileriyle birlikte gelen OPPO Watch Free, formda kalma ve yağ yakma hedeflerinizi etkin bir şekilde gerçekleştirmenize yardım ediyor.

OPPO Watch Free 100'den Fazla Spor Modunu Destekliyor

24 saat nabız takip edebilen ve kandaki oksijen değerini ölçen OPPO Watch Free, nabız aşırı yükseldiğinde akıllı kayış titreşerek kullanıcıyı düzensiz nabız konusunda uyarıyor. Bununla birlikte, ayağa kalkma hatırlatmaları ve 5 dakikalık videolar ile ofis çalışanlarının rahatlamasına ve formda kalmasına yardımcı oluyor.

14 gün dayanan uzun pil ömrü

OPPO Watch Free, Mesaj Bildirimleri, Gelen Arama Bildirimleri, Arama Reddi, Telefonumu Bul ve Müzik Playback Kontrol gibi hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip. Böylece akıllı saatinizi akıllı telefonunuzun bir uzantısı olarak kullanabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Uzun pil ömrüne sahip OPPO Watch Free’nin pili 14 gün dayanıyor ve sadece 5 dakikalık bir şarjla akıllı saatinizi bütün gün kullanabiliyorsunuz.

Tarzınızı yansıtan saat yüzü tasarımları

Akıllı saatler için teknoloji kadar moda da önemli. OPPO Watch Free’nin deriye benzeyen pürüzsüz kayışı cildinize nefes alacak yer bırakıyor ve rahat taşınıyor. OPPO Watch Free, 40’tan fazla şık saat yüzü ile kişiselleştirilmiş, tarzınıza ve giyiminize uygun saat yüzleri yaratmanıza olanak veren AI Outfit Watch Face 2.0 uygulamasıyla birlikte geliyor.