Sosyal Medya

Kripto Para

ORDERINBOX İçerik Üreticilerine Koleksiyon Desteğini Başlattı

NFT üretimini tek tıkla ve 15 saniyede gerçekleştiren altyapıya sahip sosyal NFT pazar yeri Orderinbox, içerik oluşturucular için koleksiyon desteğini sunmaya başladı.


ORDERINBOX İçerik Üreticilerine Koleksiyon Desteğini Başlattı

NFT üretimini tek tıkla ve 15 saniyede gerçekleştiren altyapıya sahip sosyal NFT pazar yeri Orderinbox, içerik oluşturucular için koleksiyon desteğini sunmaya başladı. Herhangi bir NFT pazar yerinden farklı olarak sosyal bileşene sahip olduklarının altını çizen Orderinbox CEO’su Doğu Taşkıran, koleksiyon özelliğiyle içerik oluşturucuların kendi akıllı sözleşmelerini oluşturabileceklerini de aktarıyor.

 

Son zamanların popüler yeniliği NFT’ler, yenilikçi ve yaratıcı dijital varlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Blockchain teknolojisi ile hem alım satım yapmaya imkan tanıyan hem de içerik üreticiler için çeşitli fırsatlar sunan NFT dünyasında koleksiyon yaratmak ve yaratılan koleksiyon etrafında topluluk oluşturmak ise ciddi önem arz ediyor. İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabildiği, iş birliği fırsatlarını keşfedebildiği ve platform içinde güçlü ilişkiler kurabildiği Vancouver merkezli sosyal NFT pazar yeri Orderinbox ise içerik oluşturucular için koleksiyon desteği sunmaya başladı. Koleksiyon özelliğiyle içerik oluşturucuların kendi akıllı sözleşmelerini yaratabilmelerine ve hepsini tek bir yerde pazarlamalarına olanak tanıdıklarını belirten Orderinbox CEO’su Doğu Taşkıran, özel koleksiyonlar oluşturma yeteneğinin, her yerdeki içerik oluşturucuların yarattıkları etrafında daha da yakın topluluklar oluşturmasına önemli destek sağlayacağına dikkat çekiyor.

 

Koleksiyonlar Web3’ün Topluluk Odaklı Aracı

NFT’ler, blockchain tabanlı dijital koleksiyonların sonsuz potansiyelini göstermesinin yanı sıra gelecekte de bu etkileyici endüstriyi ne türde koleksiyonların şekillendireceği merak yaratıyor. Özellikle içerik oluşturucuların bir topluluk yaratmasına ve etrafında iş birlikleri oluşturmasına olanak tanıyan NFT koleksiyonları, NFT üretiminin 15 saniyede gerçekleştiği sosyal NFT pazar yeri Orderinbox’ta da desteklenmeye başlandı. Yaratıcılara NFT’lerini koleksiyonlar aracılığıyla düzenleme desteği vermenin platformda olmasını istedikleri en güçlü özelliklerden olduğunu aktaran Doğu Taşkıran, “Özel koleksiyonlar oluşturma yeteneği, her yerdeki yaratıcıların yarattıkları dijital varlıklar etrafında daha da yakın topluluklar oluşturmasına ve daha geniş bir bağlamda yardımcı programlar sağlamasına olanak tanıyacak. Web3’ün topluluk odaklı araçlarını kullanmak için dünya çapındaki içerik oluşturuculara ve markalara daha fazla fırsat sunduğumuz bu özelliği başlatmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Orderinbox, içerik oluşturucuların topluluklarını oluşturmalarına ve çalışmalarının keşfedilebilirliğini artırmalarına yardımcı olmak için akıllı ağ efektlerine dayanan Orderinbox SNFX™ olarak bilinen benzersiz bir etkileşim özelliğine de sahip. Orderinbox SNFX™, içerik oluşturucuların koleksiyonlarını tanıtım için üçüncü taraf sosyal platformları kullanmak yerine tek bir yerde hem piyasaya sürmelerine hem de pazarlamalarına olanak tanıyor. Bu, NFT’lerinin piyasaya sürülmesini ve pazarlanmasını kolaylaştırmak isteyen içerik oluşturucular ve markalar için ileriye doğru atılmış büyük bir adım olarak görülüyor.