Sosyal Medya

Otomobil

OTOKOÇ 2. EL’de anında ve değerinde nakit ödeme avantajı!

Aracını Satmak İsteyenlere OTOKOÇ 2. EL’de anında ve değerinde nakit ödeme avantajı!

Otokoç 2. El’in satın alma hizmetiyle müşteriler araçlarını Otokoç Otomotiv güvencesiyle, değerine ve anında nakit avantajıyla satma imkanına kavuşuyor.

Otokoç 2. El, anında nakit ile araç satın alma hizmetiyle müşterilere araçlarını güvenli koşullarda ve zamandan tasarruf ederek satma fırsatı sunuyor.

Otokoç 2.El web sitesinde araçları yaşına, modeline, donanımına ve hasar durumuna göre değerlendirilip, istedikleri şubeden ekspertiz randevusu alıp detaylı incelendikten sonra Otokoç 2. El web sitesinde ya da şubelerinde fiyatlandırılan müşteriler, böylelikle satış işlemlerini herhangi bir sürpriz veya istenmeyen tecrübe yaşamadan, Otokoç 2. El güvencesiyle, anında ve nakit olarak gerçekleştirebiliyor.

OTOKOÇ 2. EL Danışma Hattı

Ülke çapında 25 lokasyonda hizmet veren Otokoç 2. El, en iyi nakit araç alımı uygulaması ile aracını satmak isteyenlere hızlı ve kurumsal çözüm noktası olmayı sürdürürken güvenilir sigorta hizmetleri, ücretsiz ekspertiz raporu, hızlı alım süreci işlemleri dahil her türlü ihtiyacı karşılayan ve dijitalleşen hizmetleriyle Türkiye’de 2.El’in güvenilir adresi olmaya devam ediyor. Müşterisini odak noktasına koyarak büyüyen, dinamik, geniş coğrafyada hizmet veren, güçlü, sektöründe lider Otokoç 2. El; her ihtiyacı karşılayacak yetkinlikte olma, sürdürülebilir başarı ve müşteri odaklı vizyonu ile hareket ediyor.

Satın alma hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi ve değerlendirme için müşterilerin Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet veren Otokoç 2. El showroomları veya Otokoç 2. El web sitesine erişmeleri yeterli.

Öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla tam 93 yıldır sektörde standartları tanımlayan Otokoç Otomotiv çatısı altında çözüm sağlayan Otokoç 2. El, Türkiye’de kurumsal ikinci el araç satışında lider konumda.

Ayrıntılı bilgi için: Otokoç 2. El Danışma Hattı: 444 3 300 | www.otokocikinciel.com