Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Overwatch 2, orijinal Overwatch’ın yerini alacak

Blizzard, Reddit AMA'da iki oyunun 4 Ekim'de birleşeceğini açıkladı... Geçen hafta Blizzard, Reddit AMA'da Overwatch 2 4 Ekim'de piyasaya çıktığında Overwatch prime'ın üzerine yazacağını ve altı yıllık oyunun bu şekilde sonlandırılmış olacağını duyurdu. Overwatch 2 orjinal overwatch'ın yerini almış oluyor.

Overwatch 2, orijinal Overwatch’ın yerini alacak

Blizzard, Reddit AMA’da iki oyunun 4 Ekim’de birleşeceğini açıkladı… Geçen hafta Blizzard, Reddit AMA’da Overwatch 2 4 Ekim’de piyasaya çıktığında Overwatch prime’ın üzerine yazacağını ve altı yıllık oyunun bu şekilde sonlandırılmış olacağını duyurdu. Overwatch 2 orjinal overwatch’ın yerini almış oluyor.

Oyun direktörü Aaron Keller, “OW2 4 Ekim’de başladığında, mevcut canlı hizmetin yerini alacak” dedi.

Bu radikal geçiş, yeni kahramanlar, yeni haritalar ve daha fazlası gibi zengin bir içerik zenginliği katacak olsa da, klasik Overwatch, 6v6 formatına son vererek, saldırı oyunu türünü özel oyun köşesinin göreceli belirsizliğine bırakarak sona erdirmiş olacak.

Haber aslında biraz sürpriz oldu çünkü aslında Overwatch prime ve Overwatch 2’nin bir arada olması gerekiyordu.

Bu hareket aslında oyun tabanını bölmemek ve Overwatch 2’ye geçişi hızlandırmak için yapılmış gibi görünüyor. Bu amaçla, Overwatch 2, 4 Ekim’de oynaması ücretsiz bir canlı hizmet oyunu olarak piyasaya çıktığında, mevcut Overwatch yapısının yerini almış olacak. Oyuncuların Overwatch’da açtığı içerik, otomatik olarak Overwatch 2’deki oyunculara aktarılacak” bunu da belirtelim.