Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

OZAN ELEKTRONİK PARA ARTIK BKM VE TROY ÜYESİ

Ozan Elektronik Para’nın yine BKM tarafından kurulan ve geliştirilen “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi” Troy üyeliği de resmi olarak duyuruldu.

OZAN ELEKTRONİK PARA ARTIK BKM VE TROY ÜYESİ

“Ozan SuperApp” ve “Ozan Business” ürünleri ile bireysel kullanıcıları ve işletmeleri finansal teknoloji servisleriyle buluşturan Ozan Elektronik Para, kilometre taşı niteliğinde bir adım daha attı ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) üyesi oldu. Ozan Elektronik Para’nın yine BKM tarafından kurulan ve geliştirilen “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi” Troy üyeliği de resmi olarak duyuruldu.

BDDK tarafından lisanslanmış, Ocak 2020’den itibaren de TCMB’nin gözetiminde hizmet veren, Ozan Elektronik Para, 10.08.2021 tarihi itibarıyla Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve Troy üyesi oldu.

Suner: “BKM ve Troy üyelikleri, Ozan Elektronik Para’yı tamamlayan çok önemli bir adım”

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, “Ozan Elektronik Para olarak, Visa, UnionPay üyeliklerimizin ardından, Troy üyeliğimizi de tamamlayarak çok önemli bir aşama kaydetmiş olduk. BKM çatısı altında yer alan Troy ile önemli projelere imza atacağız ve BKM ile gerçekleştireceğimiz projeler bizi daha güçlü kılacak” dedi.

Ozan Elektronik Para Hakkında:

Kullanıcılarını geleceğin finansal servisleriyle buluşturmak üzere yola çıkan Ozan Elektronik Para, 6493 sayılı yasa kapsamında BDDK tarafından lisanslanmış, Ocak 2020 itibarıyla ise tüm faaliyetlerini TCMB’nin denetim ve gözetiminde sürdüren bir elektronik para kuruluşudur.

Ozan Elektronik Para geliştirdiği Ozan SuperApp uygulaması ile kullanıcılarına tüm dünyada, saniyeler içerisinde hesap açmadan para transferine, ön ödemeli karttan, değerli maden alım satımına kadar tüm finans ürünlerini sunarken aynı zamanda günlük hayata dokunan mesajlaşma uygulamalarından e-ticarete, uçak bileti satın almadan market siparişine kadar birçok hizmeti de tek bir uygulama üzerinden kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir. Uluslararası lisans çalışmaları ile yakında İngiltere, Avrupa, ABD’de de faaliyetlerine başlamaya hazırlanan girişimin İstanbul ve Londra’da ofisleri bulunmaktadır. Detaylı bilgi için; ozan.com