Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ozan Elektronik Para ve Troy İş Birliği

Ozan SuperApp kullanıcıları artık sanal SuperCard seçenekleri arasında, bir Türk markası olan TROY şemalı kartları da tercih edebilecek.

Ozan Elektronik Para ve Troy İş Birliği

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintechlerinden Ozan Elektronik Para, kullanıcıların hayatına kolaylık sağlayacak ürün ve çözümlerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Ozan SuperApp kullanıcıları artık sanal SuperCard seçenekleri arasında, bir Türk markası olan TROY şemalı kartları da tercih edebilecek.

2021’in başında Ozan SuperApp’i kullanıcılarıyla buluşturarak sanal SuperCard hizmetini hayata geçiren Ozan Elektronik Para, artık kullanıcıların sanal SuperCard’ı yerli ödeme yöntemi TROY kart şemalarıyla oluşturmasına imkân veriyor. Ozan Elektronik Para bireysel kullanıcılar için geliştirdiği Ozan SuperApp ile kullanıcılar sanal kart oluşturarak dünyanın her yerinde online harcama yapabiliyor ve yaptıkları harcamalara özel sunulan avantajlardan da yararlanabiliyorlar.

Ozan Elektronik Para ve Troy İş Birliği Çmer Suner

TROY’un Mastercard ve Visa’dan sonra çalışacakları üçüncü kart şeması olacağını söyleyen Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, yerli ödeme yöntemi TROY logolu sanal SuperCard sayesinde kullanıcılara dijital dünyada güvenli alışveriş olanağı ile birçok avantaj sunacaklarını kaydetti. Suner, “Yerli kart ödeme sistemimiz TROY ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Bu iş birliği kapsamında kullanıcılarımız Ozan SuperApp’ten hızla, yalnızca birkaç adımda TROY logolu sanal SuperCard’larını oluşturarak güvenli alışveriş yapabilecekler” dedi.