Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Aveon Global Sigorta ve OZAN Business Önemli Bir İşbirliğine İmza Attı

Sigorta sektörünün genç ve dinamik şirketlerinden Aveon Global, alternatif ödeme servisleri alanındaki güçlü markalardan Ozan Business ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Aveon Global Sigorta ve OZAN Business Önemli Bir İşbirliğine İmza Attı

Sigorta sektörünün genç ve dinamik şirketlerinden Aveon Global, alternatif ödeme servisleri alanındaki güçlü markalardan Ozan Business ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ozan Business Genel Müdürlüğünde gerçekleşen basın lansmanı ile iki marka, bireysel, kobi ve esnaf başta olmak üzere birçok müşteri katmanına ortak projeler geliştirirken, Aveon Global acente ve müşterileri Ozan Business’ın hızlı ve yüksek güvenlikli ödeme kanalları ile sıfır risk ile poliçe satın alabilecek.

Aveon Global Sigorta ve Ozan Business üst yönetiminin katılımı ile gerçekleşen imza töreninde söz alan Aveon Global Genel Müdürü Kemal Gül,

“Aveon Global, Ozan Business ile sadece müşterilerine değil acentelerine de avantajlar dünyasının kapısını aralayacağını vurguladı. GÜL, Acentelerin kampanyalardan kazandıkları nakit ödülleri, Ozan SuperCard ile kullanarak ayrıca nakit ödüllere de sahip olacaklarının altını çizdi.

Bireysel, kobi ve esnaf segmentine yoğunlaşan Aveon Global, Ozan Business sayesinde müşterilerine yeni bir fintech deneyimi de vaat ettiğini belirten Gül, Ozan Business’ın müşterilerine ve hizmet sağlayıcısı olduğu kurumlara sadece ‘’yeni nesil bir tahsilat deneyimi’’ kazandırmadığını aynı zamanda kullanıcılarına birçok platformda indirim ve ek avantajlarda sağlayarak harcadıkça-kazandıran özellikleri de olduğunun altını çizerek” sözlerine son verdi.

Ozan Elektronik Para A.Ş. CEO’su Ömer Suner ise,

“Aveon Global Sigorta ile yaptıkları iş birliğinin sektör adına çığır açacak yenilikler barındırdığını vurguladı. Ürünlerini özellikle bayi ve acente ile çalışan global şirketlerin finansal akışlarını kolaylaştırmak adına geliştirdiklerini belirten Suner, Ozan Elektronik Para A.Ş.’nin Ozan Business markasıyla KOBİ’lere özel finansal çözümler sunduğunu sözlerine ekledi. Ozan Elektronik Para A.Ş. olarak sadece ödeme tahsilatını kolaylaştıran bir ürün değil her kurumun kendine has ihtiyacına göre çözümler üreten gelişmiş bir finansal ekosisteme sahip olduklarını” belirtti.