Sosyal Medya

Donanım

Panasonic full-frame S5 Kamera 2 Eylül’de Satışa Sunulacak!

Panasonic full-frame S5 Kamera 2 Eylül'de Satışa Sunulacak. Panasonic S5'in gövde içi sabitleme ve 4K 60p video ile video merkezli bir model olduğu söyleniyor.

Panasonic, tam çerçeve S5 kameranın 2 Eylül’de geleceğini doğruladı

Panasonic S5’in gövde içi sabitleme ve 4K 60p video ile video merkezli bir model olduğu söyleniyor.

Panasonic, S5 aynasız full frame kamerasının 2 Eylül’de çevrimiçi bir etkinlikte piyasaya çıkacağını doğruladı. Yeni modelin mevcut S1’den daha küçük ve daha hafif olması ve aynı özelliklerin çoğunu daha düşük bir fiyat noktasında sunması bekleniyor.

Söylenti sitesi Nokoshita’ya göre , S5, bir batarya ile 714 gram (1.6 pound), 1.021 gram (2.2 pound) S1’den önemli ölçüde daha az olabilir. Aynı zamanda, beş eksenli gövde içi sabitleme, değişken açılı bir dokunmatik ekran ve 10 bit (4: 2: 0) 4K 60p video ve 4: 2: 2 10’da 4K 30p desteği sunabilir. bit. Daha az öncelikli fotoğraflarla, sözde 2,36 milyon noktalı EVF ve 7 fps seri çekim hızına sahip olacak.

Başka bir deyişle Panasonic, GH5 için tam çerçeve yedek kamera olarak sunabilir – umarız bu modelle aynı fiyat segmentinde sunulur. Açıkçası henüz fiyatlandırma veya kullanılabilirlik hakkında bir bilgi yok, ancak iki hafta içinde çok daha fazlasını öğreneceğiz.