Sosyal Medya

Donanım

Panasonic i-Pro Extreme 360 Derece Kamera Serisine Yenilerini Ekledi

Panasonic i-Pro Extreme 360 Derece Kamera Serisine Yenilerini Ekledi. 5 MP ve 9 MP çözünürlüklere sahip 360 derece ağ kameraları, net ve düşük bozulma oranına sahip video görüntüleri üretebiliyor.

Panasonic 360 derece kameralarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Panasonic i-Pro Extreme 360 Derece Kamera Serisine Yenilerini Ekledi. Yakında satışa sunuluyor.

Panasonic, zorlu koşullar altında kanıt toplama amacıyla geliştirilen, keskin görüntü ve yüksek hassasiyet sunan iki yeni 360 derece kamera serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Panasonic’in i-PRO Extreme serisine eklenen son ürünler, yüksek video kalitesini korurken, veri hacmini düşürme becerisine sahip. H.265 sıkıştırmanın da ötesine geçen yeni Akıllı Kodlama Teknolojisi’yle desteklenen bu ürünler perakende, bankacılık, şehir içi gözlem ve lojistik operasyonları için uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Panasonic ayrıca, tren ve otobüslerdeki panel uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak amacıyla tasarlanan yeni bir modeli de seriye dahil etti.

5 MP ve 9 MP çözünürlüklere sahip 360 derece ağ kameraları, net ve düşük bozulma oranına sahip video görüntüleri üretebiliyor.

9 MP kameralar hem iç (WV-X4171) hem de dış (WV-X4571L) mekan kullanımı için sunuluyor. Yeni 5 MP kameralar da benzer şekilde iç (WV-S4150) ve dış (WV-S4550L) mekanlarda kullanım için uygun olmasıyla ön plana çıkıyor. Her iki çözünürlükteki ürünler ısı haritası çıkarma, insan sayımı ve Hareketli Nesne Gizleme (MOR) gibi güçlü akıllı işlevlere sahip.

Özellikle perakende ve bankacılık gibi sektörlerde iş zekası ve verimlilik geliştirmeleri için uygun olan ısı haritası çıkarma, yoğun trafiğe sahip olan ve uzun süre kalınan alanların analiz edilmesini sağlayarak, kameranın geniş görüş alanında ayak basılan yerlerin görselleştirilmesine olanak tanıyor.

Panasonic i-Pro Extreme 360 Derece Kameralar

Zorlu koşullarda yüksek dayanıklılık amacıyla WV-S4550L ve WV-X4571L’nin nem gidericiye ve tuza karşı dayanıklı vidalara sahip olması, onu sık değişen sıcaklıklar, yüksek nem oranları ve ani titreşimler gibi aşırı zorlu koşullarda kullanım için uygun bir konuma getiriyor.

Dış mekanda kullanılan modeller ayrıca, geceleri veya karanlıkta mono görüntüler üretebiliyor. Böylece Panasonic’in akıllı IR-LED teknolojisi sayesinde tamamen karanlıkta bile gerekli bilgilere sahip olmaya devam edilebiliyor. Ayrıca WV-X4571L net ve keskin görüntüler için arka odağı optimize eden ABF (otomatik arka odak) özelliğine de sahip.

Panasonic Security Ürün Pazarlama Müdürü Gerard Figols, konuyla ilgili şunları söyledi

“En yeni akıllı kodlama teknolojilerine sahip 5 MP ve 9 MP çözünürlüklü bu iki yeni model, depolama ve ağ bant genişliğini önemli ölçüde düşürerek, Toplam Sahip Olma Maliyeti’nde (TCO) sektör lideri konumuna geliyor. Ayrıca i-PRO Extreme serimizdeki diğer ürünlerde olduğu gibi yüksek güvenlikli ve sağlam bir koruma katmanı oluşturmak için çok güvenilir sertifikaları ve teknolojiyi kendi yerleşik ve gömülü kriptografi teknolojimiz ile bir araya getiriyoruz.”

Panasonic Güvenlik Çözümleri