Sosyal Medya

Donanım

Panasonic ilk gerçek Bluetooth Kablosuz Kulaklıklarını Avrupa’da satışa sundu

Panasonic ilk gerçek Bluetooth Kablosuz Kulaklıklarını Avrupa'da satışa sundu. RZ-S500W ve RZ-S300W modellerinin renkleri ve fiyatı?

Panasonic, Avrupa’daki ilk gerçek kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürdü

Panasonic’in ilk gerçek kablosuz kulaklıkları nihayet bugün Avrupa’da satışa sundu. RZ-S500W birinci sınıf gürültü önleme özelliği sunarken, RZ-S300W boyut ve konfor üzerine odaklanıyor…

S500W modelinde “Dual Hybrid” gürültü önleme teknolojisine sahip. Kulaklıklar gerek iç gerek dış sesi gürültüden filtrelemek için analog/dijital işlemlerden geçiyor. Bu sayede temiz bir sese sahip oluyorsunuz… Panasonic sınıfının en iyi gürültü önleme teknolojisine sahip olduğunu söylüyor.

RZ-S300W modelinde ise bu gürültü önleme teknoloji olmamasına karşın daha çok 17mm çapında daha çok temel özelliklere odaklanmış bir model.

Yine de Panasonic’in S500W ve S300W modelleri; rüzgar gürültüsünü en aza indiren özel olarak tasarlanmış bir muhafazada birinci sınıf bir mikrofonla “üstün çağrı kalitesi” vaat ediyor. Her kulaklık, eski kablosuz kulaklıklara göre ses kalitesini artıracak şekilde, birbirinden ziyade cihazınıza ayrı ayrı bağlanıyor. Bu sayede Panasonic Audio Connect Uygulaması, ses modlarını değiştirmenize ve seçtiğiniz ses asistanınız da dahil olmak üzere ek ayarları özelleştirmenize izin veriyor. Her iki kulaklık çifti de Siri ve Google Assistant ile uyumlu ve gelecekteki bir güncellemede Alexa desteği eklenecek…

Fiyat Tarafında ise;

  • RZ-S500W 199 dolar ve siyah ve beyaz renkleri mevcut olacak.
  • RZ-S300W sadece 129 $ olacak ve siyah, beyaz ve buna ek yeşil renkte olacak.

Panasoniz Haziran ayında Avrupa pazarına sunduğu bu modelleri ABD pazarına ne zaman sunacağı henüz belli değil…