Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Panasonic Projektörler İngiltere’nin İlk Sürükleyici Karting Deneyimini Sunmak İçin Kullanıldı

Manchester'daki Chaos Karts, Panasonic'in 20.000 lümen PT-MZ20 Serisi LCD projektörlerini kullanarak oyuncuları canlı aksiyon video oyun deneyiminin merkezine yerleştiriyor.

Panasonic Projektörler İngiltere’nin İlk Sürükleyici Karting Deneyimini Sunmak İçin Kullanıldı

 

Manchester’daki Chaos Karts, Panasonic’in 20.000 lümen PT-MZ20 Serisi LCD projektörlerini kullanarak oyuncuları canlı aksiyon video oyun deneyiminin merkezine yerleştiriyor.


Panasonic Connect Europe’un LCD lazer projektörleri, Birleşik Krallık’ın türünün ilk örneği olan interaktif eğlence mekanında oyun ve go-kart’ı birleştirerek Manchester’ın merkezindeki Chaos Karts’a kuruldu. Alanda bulunan toplam 23 Panasonic PT-MZ20 Serisi LCD SOLID SHINE lazer projektör, oyuncuları rakiplerle yarışmak için sanal bir video oyununa sokuyor.

The Ents Inc tarafından tasarlanan Chaos Karts, oyuncuların dijital olarak yansıtılan bir dünyada sonsuz potansiyele sahip pistin etrafında lastik yaktığı,  araçlarının sanal pistle etkileşime girdiği ve rakip oyuncuların kendi yollarına “fırlatabileceği” pek çok zorluk çıkardığı yenilikçi bir deneyim olarak öne çıkıyor. Panasonic projektörler, gerçekten ilgi çekici ve sürükleyici bir canlı aksiyon video oyunu deneyimi için pistlerin görüntülerini ve her oyuncunun kullanılabileceği sanal güçlendirmeleri ve silahları yansıtmak için kullanılıyor.

Uzun Süreli Parlaklık ve Güvenilirlik

PT-MZ20 Serisi, Panasonic’in 20.000 lm’ye kadar parlaklığın yanı sıra WUXGA çözünürlüğü ve yüksek kaliteli projeksiyon sağlayan SOLID SHINE teknolojisi sunan en küçük, en hafif ve en parlak LCD lazer projektörü olma özelliğine sahip. Panasonic’in bu serisi, bir yıl sürecek deneyimi sunmak için projeksiyonların sürekli kullanılmasını ve bu sırada minimum bakım gerektiren Chaos Karts’ın ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılıyor.
Sadece 23 kg ağırlığında olan ve toz geçirmez yapısı, uzun ömürlü eko filtresi ve özel Sıvı Soğutma Sistemi sayesinde 20.000 saat bakım gerektirmeden çalışabilen PT-MZ20 Serisi, sürükleyici deneyim mekanları için kritik olan sınıfında lider güvenilirlik ve kurulum esnekliği sunuyor.

Panasonic Oyunlaştırmada Lider 

Panasonic Connect Europe Görsel Sistem Çözümleri Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa, konuyla ilgili şunları söyledi: “Eğlence sektöründeki sürükleyici ve oyunlaştırılan deneyimler hızla artıyor. Panasonic olarak da bu mekanların ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış bir projektör serimizi sunuyoruz. Sektörün ihtiyaçlarının başında projektör güvenilirliği ve kaliteli görseller geliyor. Panasonic olarak bir deneyimin planlanmasına ve tasarlanmasına yardımcı olabilecek ekiplerimiz ve yüksek kaliteli, güvenilir görsel projeksiyonlarımızın yanı sıra katılımcıları yeni dünyalara taşıyan projektörlerimizle bu gelişmelerin ön saflarında yer alıyoruz.”

Chaos Karts hakkında daha fazla bilgi için: https://www.chaoskarts.com