Sosyal Medya

Donanım

Panasonic, PTZ kameralar için yeni ücretsiz ve gelişmiş otomatik izleme yazılımını duyurdu

Yeni dahili otomatik izleme, PTZ kameraların çeşitli durumlarda kadrajlamayı sürdürmesini sağlayarak izlemeyi basit ve doğru hale getiriyor.

Panasonic, PTZ kameralar için yeni ücretsiz ve gelişmiş otomatik izleme yazılımını duyurdu

Yeni dahili otomatik izleme, PTZ kameraların çeşitli durumlarda kadrajlamayı sürdürmesini sağlayarak izlemeyi basit ve doğru hale getiriyor.

Panasonic Connect Europe, AW-UE40, AW-UE50 ve AW-UE80 PTZ kameraları için yeni ücretsiz yapay zeka tabanlı dahili otomatik izleme yazılımını duyurdu. Tek bir kişiyi filme almak için ideal olan bu yeni yazılım yükseltmesi, kameraların yalnızca çekim yapmasını değil, aynı zamanda çeşitli durumlarda kadrajlamayı koruyarak çekimin oluşturulmasında aktif olarak pay sahibi olmasını sağlıyor.

Böylece kullanıcılar harici ekipmana bağlantı gerekmeden son derece stabil film çekimi yapabiliyor. Fotoğraf makinesindeki önceden ayarlanmış akıllı izleme işlevi, nesnenin hareketine hızlı tepki vererek çekimlerin kaçırılmasını önlüyor.

Kolay bir kuruluma sahip olan otomatik izleme, ücretsiz olan Panasonic EasyIP yazılımı ile kontrol edilebiliyor. Yeni otomatik izleme, amfiler, sınıflar ve oditoryumlardan haber stüdyolarına ve kurumsal sunumlara kadar çeşitli kullanım durumları için uygun olmasıyla öne çıkıyor. Ücretsiz yazılım, kullanıcıların kameraları kontrol etmek için birden fazla operatöre ihtiyaç duymadan gerekli tüm içeriği kaydetmesini sağlıyor. Kolay, eller serbest kullanımı, izlemeyi inanılmaz derecede basit, doğru ve işlevsel hale getiriyor.

Panasonic ayrıca opsiyonel yüz tanıma işlevi ve insan vücudu algılama ile birden fazla kişiyi filme almak için AW-SF100 ve AW-SF200 gelişmiş otomatik izleme yazılımını da sunuyor. Yazılım, geniş açı ve ses algılama özelliklerine sahip olup, çerçeve dışındayken hoparlörlerin algılanmasını sağlıyor.

Artık AW-UE160 PTZ serisi için mevcut olan Panasonic’in gelişmiş otomatik izleme yazılımı, kolay GUI ayarlarına ve uzaktan çalıştırma için IP tabanlı yazılıma sahip. Kurulum, yazılım yüklemesi gerektirmemesi sayesinde basit bir şekilde gerçekleşebiliyor ve tek bir PC’de kullanım için bağımsız ve bir tablet, akıllı telefon veya masaüstü PC’den kontrol sağlayan bir web uygulaması sürümü olmak üzere iki versiyonda da bulunuyor.

Panasonic’in gelişmiş otomatik takip yazılımı hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın. Otomatik izleme teknolojisinin nasıl çalıştığına dair bir demo için lütfen buraya tıklayın.