Sosyal Medya

Donanım

Panasonic TOUGHBOOK, Dayanıklı Notebook ve Tablet Lideri

Panasonic TOUGHBOOK, Dayanıklı Notebook ve Tablet Lideri Konumunu Güçlendirdi. Kendisine en yakın dört rakibinden daha fazla satıyor.

Panasonic TOUGHBOOK, Avrupa’nın dayanıklı notebook ve tablet lideri konumunu güçlendiriyor

VDC Research’e göre Panasonic TOUGHBOOK dayanıklı notebook ve tabletlerinin gelire göre satış payı, kendisine en yakın ilk dört rakibinin toplamından daha fazla.

Panasonic TOUGHBOOK, uzman analiz firması VDC Research’ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre 18 yıldır ara vermeden koruduğu Avrupa’nın lider dayanıklı notebook ve tablet üreticisi konumunu güçlendirdi. Panasonic TOUGHBOOK’un dayanıklı notebook ve tablet gelire göre satış yüzdesi (yüzde 48), en yakınındaki dört rakibinin 2018’deki payının toplamından daha fazla.

Yeni standartlar belirliyor

Panasonic, yüzde 51 ile Avrupa’nın dayanıklı notebook pazarındaki satış payı sıralamasında tartışmasız liderliğini sürdürüyor. Aynı zamanda yeni tanıttığı TOUGHBOOK 55 dayanıklı notebook ile sektördeki inovasyonlarına da devam ediyor. Şirketin yeni cihazı, dayanıklı notebook bilişiminde yeni bir standart haline geliyor. Kullanıcılar ilk defa sahadaki farklı görevlerine göre dayanıklı cihazlarını yapılandırabiliyor. Basit bir tuş ve yerleştirmeyle kullanıcılar grafiği, batarya gücünü ve depolama kapasitesini artırabilen yeni özellikler eklemenin yanında cihaza DVD veya Blu-Ray okuyucu yerleştirebiliyor ve parmak izi, RFID veya akıllı kart okuyucu da takabiliyor.

Tablet inovasyonu

Dayanıklı tablet sağlayıcılarının sayısının artmasıyla rekabet büyürken, Panasonic yüzde 41’lik dayanıklı bilgisayar satış payıyla güçlü liderliğini devam ettiriyor. Panasonic’in pazar payı aynı zamanda en yakın dört rakibinin paylarının toplamından fazla. Bu yıl piyasaya sürülen termal görüntüleme kamerası gibi yeni entegre özelliklerle inovasyonuna devam eden şirket, mobil çalışanların işlerini tamamlayabilmesi ve sahadaki verimliliğini artırabilmesi için dayanıklı tabletleriyle yeni fırsatlar sunuyor.

Android desteği artıyor

Panasonic, Android dayanıklı el terminali portföyünün ve destekleyici ekosisteminin büyümesiyle dayanıklı el terminallerinin satışındaki başarısını sürdürüyor. Şirket aynı zamanda yeni nesil Panasonic COMPASS’ın erişime açılmasıyla Android desteğini de güçlendiriyor. Açılımı ‘Complete Android Services and Security’ (Eksiksiz Android Hizmetleri ve Güvenlik) olan ve Android işletim sistemine sahip Panasonic TOUGHBOOK dayanıklı tablet ve el terminalleri için pazar lideri kurumsal yönetim araçları çözümü olan COMPASS’ın en yeni üyeleri arasında tescilli hızlı yapılandırma aracı, premium güvenlik seçeneği ve OMNIA isimli yeni TOUGHBOOK mobil kurumsal uygulama platformu yer alıyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler’in Avrupa Başkanı Kevin Jones, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Panasonic olarak müşterilerimizi dinliyor ve yakın çalışarak Avrupa’daki dayanıklı bilgisayar satışlarındaki başarısını devam ettiriyoruz. Yaptığımız inovasyonlarla mobil çalışanlarının dönüşen ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Dayanıklı notebook bilişiminde yeni bir standart haline gelen TOUGHBOOK 55, tablete entegre termal görüntüleme ve 3D RealSense kamera gibi yeni cihazlarla inovasyonun sonuçlarını kolayca görebiliyoruz. Bu yeni çözümlerimiz ayrıca müşterilerimizin mobil saha teşhisini daha hızlı ve daha güvenli yapmalarını sağlayacak yeni yollar bulmalarına yardımcı oluyor.

COMPASS destek hizmetleri de Android müşterilerimizin el terminallerini ve tablet cihazlarını daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.”

Panasonic TOUGHBOOK hakkında daha fazla bilgi için tıklayabilirsiniz.