Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

PayTR CTO’su Bülent Muşlu oldu

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR'ın Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CTO) Bülent Muşlu oldu.

PayTR CTO’su Bülent Muşlu oldu

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR’ın Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CTO) Bülent Muşlu oldu.

Sektörde 14 yıldır başarılara imza atan, 2021 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla sermaye yapısı ve kurumsal yapısını daha da güçlendiren sektörün en köklü ödeme kuruluşu PayTR’ın Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CTO) görevine 1991 yılından itibaren bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren Bülent Muşlu atandı.

Bilgi Güvenliği, BT Risk ve Uyum, İş Sürekliliği, Servis Yönetimi, Veri Merkezi Operasyonları, Sistem ve Ağ Yönetimi, Altyapı Tasarımı, Proje Yönetimi ve Yazılım Geliştirme gibi alanlarda geniş bir deneyim yelpazesine sahip olan Bülent Muşlu, kariyeri boyunca BKM, HP ve Alarko gibi kurumsal ve uluslararası şirketlerde kıdemli yönetim ve danışmanlık pozisyonlarını başarıyla yürüttü.

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan ve aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini de tamamlayan Muşlu, ITIL® Expert, ISO 27001 Baş Tetkikçisi, ISO 22301 Baş Tetkikçisi, PCI ISA ve Certified Ethical Hacker sertifikalarına sahip.