Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

PayTR Yılın En İyi İşvereni seçildi

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından düzenlenen "Yılın En İyi İşverenleri" listesinde bu yıl da yer aldı.  

PayTR Yılın En İyi İşvereni seçildi


Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından düzenlenen “Yılın En İyi İşverenleri” listesinde bu yıl da yer aldı.  

2021 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla sermaye yapısı ve kurumsal yapısını daha da güçlendiren sektörün en köklü ödeme kuruluşu PayTR, Great Place to Work® sertifikalı yerel ve uluslararası işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasına dayanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girdi.

PayTR, Great Place To Work® tarafından açıklanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2023 listesinde 100-249 Çalışan Sayısı Kategorisi‘nde yer alarak Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanını almaya hak kazandı.

 

“Her zaman önceliğimiz çalışanlarımızın mutluluğu”

Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine bu yıl da girdikleri için oldukça gururlu olduklarını dile getiren PayTR CEO’su Merve Tezel,

“PayTR olarak 150 kişiye istihdam sağlıyoruz. 2022 yılına oranla çalışan sayımızı yılsonuna kadar yüzde 68 artırmayı hedefliyoruz. İzmir Genel Müdürlük ofisimiz ve İstanbul irtibat ofisimiz açık ve kullanımda olmakla birlikte uzaktan çalışma modeliyle Türkiye’nin farklı illerinde de pek çok çalışanlarımız bulunuyor. PayTR olarak her zaman önceliğimiz çalışanlarımızın mutluluğu oldu. Çünkü başarının arkasındaki gücün çalışan mutluluğundan geldiğini biliyoruz. Dolayısıyla çalışanlarımıza en iyi şartları sunmaya gayret ediyoruz. Uzaktan ve hibrit çalışma modellerimizin çalışanlarımız ve yeni işe alacağımız adaylar üzerindeki olumlu etkisini İK birimimizin gerçekleştirdiği anketler ve görüşmelerle bire bir görebiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışanlarımız için en iyi çalışma koşullarını sunmaya devam edeceğiz” dedi.