Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

PayTR’dan yeni reklam kampanyası: “İşin Şekli Değişti” 

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR'ın SanalPOS, NeoPOS+ ve FizikiPOS ürünlerini tanıttığı reklam filmi yayınlandı. 

PayTR’dan yeni reklam kampanyası: “İşin Şekli Değişti”

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR’ın SanalPOS, NeoPOS+ ve FizikiPOS ürünlerini tanıttığı reklam filmi yayınlandı. 

PayTR, “İşin Şekli Değişti” sloganıyla SanalPOS, NeoPOS+ ve FizikiPOS ürünlerini tanıttığı beş seriden oluşan reklam filmlerinin ilki yayınladı. Filmde hem işletme sahiplerine hem de son tüketiciye teknoloji çağına uygun, modern ve pratik ödeme çözümleri sunulduğuna vurgu yapılıyor.

40 yıllık bir işletme sahibinin müşterilerine yüz yüze sunduğu güveni dijital satış kanallarında PayTR ile verdiğinin anlatıldığı filmde, PayTR ürünlerinin getirdiği tek POS cihazıyla tüm kartlardan ödeme alabilme, ödemelerin ertesi gün hesaba geçmesi ve cep telefonlarının POS cihazına dönüşmesi gibi avantajlar konu alınıyor.

Yönetmen koltuğunda Can Varol’un oturduğu reklam kampanyasının kreatif sürecini Telepati Unusual üstlenirken, prodüksiyonda ise Than Projects yer alıyor.

KÜNYE

Reklam veren: PayTR Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.
Reklam veren: Burçin Türkmen, Giray Gamze Göğer, Alp Korkmaz, Yasemin Çekmez, Aslınur Erdem, Uğur Ekbiç
Reklam Ajansı: Telepati
Kreatif Direktör: Can Varol
Müşteri İlişkileri Direktörü: Ebru Denizöz
Kreatif Ekip: Caner Yılmaz, Çağatay Sönmez, Murat Akgün
Ajans Prodüktörü: Ali Cumhur Demir
Yapım Şirketi: Than Projects
Yönetmen: Can Varol
Müzik: İlker Yurtcan
Post Prodüksiyon: Than Projects
Mecralar: TV, Radyo & Dijital

Reklam filmini izlemek için tıklayınız.