Sosyal Medya

Otomobil

Petlas, yeni kış lastiklerini Münih’teki IAA Mobility Fuarı’nda tanıttı

Türkiye lastik sektörünün Ar-Ge lideri Petlas, 5-10 Eylül tarihlerinde Münih’te düzenlenen IAA Mobility Fuarı’na katıldı.

Petlas, yeni kış lastiklerini Münih’teki IAA Mobility Fuarı’nda tanıttı

 

Türkiye lastik sektörünün Ar-Ge lideri Petlas, 5-10 Eylül tarihlerinde Münih’te düzenlenen IAA Mobility Fuarı’na katıldı. Dünyanın dört bir yanından otomotiv markalarını, tedarikçilerini, yenilikçi teknoloji firmalarını ve otomobil meraklılarını bir araya getiren fuarda Petlas; yenilikçi ürünlerinin yanı sıra, iki yeni kış lastiği SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u da ziyaretçilerle buluşturdu.

 

AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren Petlas, otomobil endüstrisinde uluslararası arenada büyük bir öneme sahip olan Almanya Uluslararası Otomobil Fuarı’ndaki (IAA Mobility) standında yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerini ağırladı.

 

 

Fuarda son teknoloji ile tasarladığı SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerine tanıtırken ayrıca yeni nesil lastikleri olan Multi Action PT565 ve VELOXSPORT PT741’i de sergiledi.

 

“Kalite ve inovasyon yeteneğimizi dünyaya gösteriyoruz”

 

Fuarların firmalara her anlamda büyük bir fayda sağladığını belirten AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan,

“IAA Mobility Fuarı gibi büyük ve prestijli etkinliklere katılmak, markamızın global ölçekte daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, sektördeki yenilikleri yakından takip etme ve uluslararası iş ortaklarıyla doğrudan iletişim kurma fırsatı buluyoruz. Böyle büyük bir etkinlikte yeni kış lastiklerimiz SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerle buluşturarak, ürünlerimizin kalitesini ve inovasyon kabiliyetimizi tüm dünyaya gösterme imkanı bulduk. Bu kapsamda fuarın, markamız için oldukça verimli geçtiğini ve birçok olumlu geri dönüş aldığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.