Sosyal Medya

Otomobil

PETRONAS Urania ROADSHOW İstanbul’a geliyor!

Durdurulamaz Kahramanlar- PETRONAS Urania ROADSHOW, 23- 24 Eylül tarihlerinde İstanbul’da olacak!

PETRONAS Urania ROADSHOW İstanbul’a geliyor!

Durdurulamaz Kahramanlar- PETRONAS Urania ROADSHOW, 23- 24 Eylül tarihlerinde İstanbul’da olacak!

Ağustos ayında PETRONAS Lubricants International (PLI) Urania ekibi, kendi ülkelerindeki ikonik yağları filo sahipleri, mühendisler ve müşterilerle buluşturmak üzere büyük bir Avrupa turuna çıktı.

Petronas tırı 23 Eylül Perşembe günü İkitelli Esenler Oto Sanayi Sitesi’ne, 24 Eylül Cuma günü ise Gebze Küçük Sanayi Sitesi’ne uğrayarak eğlence, eğitim sunacak ve ilham dağıtacak.

Tır ziyaretçileri, daha uzun süre daha güçlü kalmak için ihtiyacı olanları kendileriyle paylaşan PLI uzmanları tarafından karşılanacak. PETRONAS Urania ürünleri aynı zamanda ekibin elli gün ve 11 bin 500 kilometre sürecek uluslararası tanıtım turuna güç veriyor!

Ziyaretçiler, etkinlikte PLI mühendisleri ve uzmanlarının heyecan verici gösterilerinin keyfini çıkartabilecekler.

Etkinliğe katılamayanlar ise PETRONAS Urania Roadshow websitesinden kamyonların gerçek kahramanları tarafından oluşturulan #TrustyTruck YouTube videolarına ulaşabilir, PLI haber bültenine kaydolarak Treedom ile bir ağaç dikebilir ve kamyon sürücülerine eşlik etmek için özel olarak hazırlanmış Spotify çalma listesini dinleyebilirler.

ROADSHOW ve destansı yolculuğuna devam eden #TracktheTruck hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.