Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Philips OLED807 modeline PQ ve SQ iyileştirmelerini dahil etti!

Philips OLED807 yeni 6.nesil P5 Gen AI yapay zeka görüntü işleme özelliği sayesinde mükemmel görüntü kalitesi sunuyor. Üretilecek olan gelecek nesil OLED EX panellerinde aydınlatma gücü, normal OLED panellerine göre yüzde 30 oranında arttırıldı.

Yeni Kralı Selamlayın!

Philips OLED807 modeline PQ ve SQ iyileştirmelerini dahil etti!

  • Philips OLED807 yeni 6.nesil P5 Gen AI yapay zeka görüntü işleme özelliği sayesinde mükemmel görüntü kalitesi sunuyor.
  • Üretilecek olan gelecek nesil OLED EX panellerinde aydınlatma gücü, normal OLED panellerine göre yüzde 30 oranında arttırıldı
  • Dört taraflı Ambilight, kullanıcılara etkileyici bir seyir deneyimi vadediyor
  • Geliştirilmiş ortam zekası (Enhanced Ambient intelligence) özelliği; parlaklığı, kontrastı ve rengi ortamın değişen aydınlatma koşullarına uyacak şekilde kendiliğinden ayarlıyor
  • Modelde geliştirilmiş IMAX özelliği mevcut
  • Kristal berraklığında akıllı görüntü seçenekleriyle genişletilmiş yapay zeka destekli Otomatik Film modu bulunmakta
  • Ekranda bulunan oyun çubuğu farklı oyun türleri arasında ayarları iyileştiriyor
  • Güçlü 70W 2.1 ses sistemi, görsel şölenin yanında işitsel şölen de yaratıyor
  • OLED807 televizyon, özel merkez kanal hoparlörü olarak işlev görürken, DTS-Play-Fi teknolojisi kablosuz ses sistemi kurulmasını kolaylaştırıyor
  • HDR VRR 48-120Hz desteği ve 48Gbps band genişliğine sahip
  • OLED807 model televizyonlar; 55”, 65” ve 77 inç ekran seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Çoğu uzmanın günümüzün süperstar TV’si olduğunu düşündüğü bir ürünü geliştirmek her zaman zor ancak keyifli bir mücadeledir.

Philips OLED807 modeline PQ ve SQ iyileştirmelerini dahil etti!

OLED807, donanımında geliştirilmiş 6.nesil P5 Yapay Zekalı Görüntü İşleme sistemini içeriyor. Bu sistem sayesinde televizyonda bulunan ışık sensörü daha ‘akıllı’ hale getirildi.

Standart bir OLED televizyona göre aydınlatma gücünde yüzde 30’luk bir artış sağlamak amacıyla, hidrojen bazlı bileşimleri daha verimli ve sağlam olan döteryumla değiştirildi.

Geliştirilmiş P5 Ortam Zekası; televizyonun bulunduğu ortamdaki ışığa göre hem SDR hem de HDR içerikler oynatılırken; parlaklığı, rengi ve kontrastı gerçek zamanlı olarak ayarlıyor.

Philips OLED807 modeline PQ ve SQ iyileştirmelerini dahil etti!

Modelde bulunan 6.Nesil P5 yapay zeka sayesinde izleyiciler; kendi ihtiyaçlarına göre gözü yormayan, iyileştirilmiş koyu renkler, iyileştirilmiş renk sıcaklığı gibi seçenekler arasından kendileri seçim yapabiliyor.

Yeni versiyon “Yapay Zeka Otomatik Film Modu”nun en yeni sürümü de 2022 model OLED’lere dahil edildi. Hali hazırda 2 adet olan görüntü modu seçeneği Film Yapımcısı Modu da dahil edilerek 7’ye çıkartıldı. Film Yapımcısı Modu aktifleştirildiğinde OLED807 otomatik olarak Dolby Vision Dark ayarlarına geçiş yapıyor.

Akıllı görüntü seçenekleri arasına ‘Kristal Berraklığı’ seçeneği de eklendi. Yeni seçenek sayesinde netlik, renk ve kontrast arasındaki denge artırıldı.

Philips Ambilight TV; Dolby Vision, HLG, HDR10, HDR10+ ve HDR10+ adaptive dahil olmak üzere birçok farklı HDR formatı sunuyor. 2022 model OLED TV’ye bu özelliklere ek olarak Geliştirilmiş IMAX desteği eklendi.

IMAX desteği, görüntü kusurlarını gidererek filmi tam olarak yapımcısının amaçladığı gibi sunmak amacıyla geliştirilmiş bir algoritmaya sahip. En yüksek kalitede, en keskin 4K görüntüleri yeniden üretmek için IMAX DMR- Digital Media Remastering Teknolojisi’ni kullanıyor. OLED807’de bulunan Philips 6.Nesil P5 Yapay Zeka, IMAX sürümlü içerikleri iyileştirerek izleyicilerine keyifli bir seyir deneyimi yaşatıyor.

OLED807’de zarif gümüş renkli T şeklinde krom ayaklar bulunurken; 77’’ inç OLED807’lerde metal, koyu renk, krom, yuvarlak “çubuk” şeklinde ayaklar yer alıyor.

Televizyonda yer alan HDMI 2.1 kapasitesinin yanında eARC, VRR desteği, 48Gbps band aralığı, 40Hz’den 120Hz’ ye uzanan 4K görüntü ve premium FreeSync™ uyumluluğu, G-SYNC uyumluluğu, Auto Game ve Auto-Low-Latency modları sayesinde televizyon; oyunseverler için de ideal.

Philips OLED807 modeline PQ ve SQ iyileştirmelerini dahil etti!

Ekranın üzerindeki oyun çubuğu ses ve görüntü ayarlarına hızlı erişim sağlarken oyun sırasında basitleştirilmiş menü de ayarlarının kontrol edilmesine izin veriyor. Oyunseverler VRR, NVIDIA G-SYNC ve AMD FreeSync™ özelliklerini de kolayca aktifleştirebiliyor.

Philips TV’lerdeki anti-burn teknolojisi; statik içeriği doğru bir şekilde algılıyor ve piksellerdeki yanmayı önlemek için ışık çıkışının yoğunluğunu kademeli olarak azaltarak logo algılama sistemi kullanıyor.

OLED807 ayrıca dört pasif radyatör destekli üçlü halka bas sürücüsü içeren, geliştirilmiş ve güçlendirilmiş 70W 2.1 ses sistemine sahip.

Philips TV & Kablosuz Ev Sistemleri’nin bir parçası olan DTS Play-Fi kablosuz teknolojisiyle de çalışan ürün, uyumlu cihazlar arasında kolay ve sorunsuz bağlantı sağlıyor.

2022 modellerde yapılan yeni bir güncellemeyle, OLED807 çoklu hoparlörlü bir AV sisteminde merkez kanal olarak kullanılabiliyor. Bu sayede soundbarlara, ek hoparlörlere veya bir subwoofer’a bağlantı hem kablosuz hem de çok basit.

Google Asistan, uzaktan kumandayla bas-konuş özelliği ve Alexa uyumluluğu TV’deki Android 11 işletim sistemi tarafından gerçekleştiriliyor. Karanlıkta kullanım kolaylığı yaratan gömme, arkadan aydınlatmalı tuşlu uzaktan kumanda zarif gümüş renkli metal kaplama ve dokunduğunda lüksü hissettiren İskoç Muirhead deri detaylara sahip.