Sosyal Medya

Mobil

Philips Üst Seviye Akıllı Telefon Hazırlıyor

Philips'in yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Quad HD ekran, 3 GB RAM ve parmak izi okuyucusu gibi özelliklere sahip.

Philips’in yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. TENAA’da görüntülenen cihaz Quad HD ekran, 3 GB RAM ve parmak izi okuyucusu gibi üst seviye özelliklere sahip.

Hollandalı dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden birisi olan Philips, uzun bir arada sonra yeniden akıllı telefon pazarına girmeyi hedefliyor. TENAA’da ortaya çıkan belge, Philips’in üst seviye bir telefon hazırlığı içerisinde olduğunu gözler önüne serdi.

Çinli TENAA’da ortaya çıkan ve Philips I999 ismini alan model, üst seviye teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğe sahip bir ekranı bulunan model 2.5 GHz saat hızında çalışan bir işlemciye sahip.

philips-i999-tenaa_5

3 GB RAM’ı bulunan Philips I999 ayrıca 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. Kamera konusunda ise 20 Megapiksel ana kamera tercih edilirken modelde 8 Megapiksellik bir de ön kamera konumlandırılmış. Kameranın çift tonlu çift LED flaş ile desteklendiğini de belirtelim.

LTE destekleyen model, ilginç bir şekilde Android 4.4.3 işletim sistemi ile çalışıyor. Modelin dikkat çeken bir diğer özelliği ise fotoğraflarda ortaya çıkıyor. Kameranın hemen altına yerleştirilen parmak izi okuyucusu bir çok kullanıcıyı mutlu edecek cinsten.

Android cihazlara görmeyi özlediğimiz kapasitif dokunmatik butonlara yer verilen Philips I999’un ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağına dair bir bilgi ise henüz mevcut değil.