Sosyal Medya

Android

Pixel Kamera Uygulaması Yakında Harici Mikrofon Destekleyecek

18 Ekim'deki Pixel 3 Lansmanında, Pixel Kamera Uygulamasına Harici Mikrofon Desteği Ekleniyor. Yeni Özellikle Vlogger, üçüncü parti uygulamaya ihtiyaç duymadan harika sesli videolar çekebilir. Pixel Kamera Uygulaması Yakında Harici Mikrofon Desteği Geliyor!

Google, Pixel Kamera Uygulamasının Yakında Harici Mikrofon Kullanımını Destekleyeceğini Söyledi

Pixel Kamera Uygulaması Yakında Harici Mikrofon Destekleyecek.

Google, video çekerken harici mikrofon kullanmak isteyenlere Pixel Uygulamasının bu imkanı sunacağını belirtiyor. Uygulamanın mühendislik ekibinden bu destek için onay çıkmış durumda. Android Police‘te bu yeni özelliğin yaklaştığını bildirdi.

Pixel harika fotoğrafları ile biliniyor ve Google, özellikle video yaratıcıları için telefonu daha etkin bir hale getirmeyi hedefliyor. USB-C portunda takacağınız harici mikrofon ile Pixel’i çok farklı bir şeye dönüştürebilirsiniz.

Pixel Kamera Uygulaması Yakında Harici Mikrofon

Bazı üçüncü parti Android Kamera uygulamarı, Pixel ile video çekerken harici kamera desteği sunuyor. Telefonun kendi kamera uygulaması ile bunu gerçekleştirmek, özellikle vloggerlar için oldukça kullanışlı olacak.

Bu güncelleme muhtemelen 18 Ekim’de Pixel 3 satışları ile aynı anda piyasada olacak. Google’ın mühendislik ekibi de 18 Ekim’e atıfta bulunarak, “Pixel 3 lansmanı ile aynı zaman, tüm Pixel telefonlar için kamera uygulamasının harici mikrofonları destekleyeceğiniz sunacağız” diyor.

Pixel Kamera Uygulaması Yakında Harici Mikrofon

TheVerge