Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

PlayStation Now PS4 Oyunlarını PC’ye Getiriyor, PC’de PS4 Keyfi

PlayStation Now PS4 Oyunlarını PC'ye Getiriyor, PC'de PS4 Keyfi. Sony PlayStation 4 Oyunlarını PC kullanıcılarına sunacağını duyurdu!

PlayStation Now En Güzel PS4 Oyunlarını PC’ye Getiriyor!

Playstation Now PS4 Keyfini PC’nizde sunmaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre içinde Playstation 4’ün Uncharted 4 ve The Last And Remastered  gibi en güzel ve özel oyunlarını PC’nizden oynama şansına sahip olacaksınız.

Sony beklendiği hatta bana göre geç bile kaldığı şekilde bugün, blog sayfasından yayınladığı haberler PC Oyuncularını sevindirdi. Bulut servisi üzerinden yayın yapan Playstation Now oyun kütüphanesine sevilen PS4 Oyunları ekleyeceğini açıkladı. Ücretli olan bulut servisi üzerinden güncel PS4 oyunlarını oynama imkanınız olacak.

PlayStation Now PS4 Oyunları’nı PC’ye Getiriyor!

Sony’in bu hamlesi aylık abone fiyatları 10 dolar olan ve tüm oyunları oynama imkanı veren Microsoft’un Xbox Game Pass hizmetine rakip olarak getirdiği çok belli. PlayStation Now bulut hizmetinde ücretlendirme 15-20$ arasında bir rakam olması planlanıyor. Playstation Now önümüzdeki bir kaç içinde başlıyor olacak.

Sony geçen ay Daha iyi kullanıcı deneyimi oluşturmaya odaklanmak adına PS Now desteğini PC ve PS4 dışındaki platformları için bıraktığını açıklamıştı. Bırakılan destek listesinde PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation TV, Sony Bravia TVs, Samsung smart TV’ler ve Sony Blu-ray oynatıcılar da var. Bu platformlar içinse destek 15 Ağustos’tan sonra son bulacak!

Blog Sitesinde yayımlanan bilgiye göre;

“PS Now oyun akış kütüphanesi, bu sene PS4 oyunlarıyla, PS4’te ve Windows PC’de tek bir abonelikle oynatılacak şekilde genişletilecek.” denildi.

Playstation Now Bulut üzerinden Pc Oyuncularına Oyun oynama imkanı sunuyor. Hali hazırda 483 PS3 Oyununu oynama imkanı var. Platforma PlayStation 4 oyunları da dahil edilecek. PS4 oyunları da dahil olmak üzere hizmetteki tüm oyunlar tek PS Asistan abonelikle kullanılabilecek.

Lansmana yakın daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

PlayStation Now PS4 Oyunlarını Sunacak – PS4 Now Ücretsiz Deneme!

Önümüzdeki hafta ise PC Now ile PS4 Oyunlarıyla özel testlere başlanacak. Mevcut Abonelere gönderilecek özel davetiyelerle test etmeleri sağlanacak.

Bu süre zarfında abonelerin kayıtı email adreslerini kontrol etmelerinde fayda var. Hizmeti henüz denemeyenler içinde 7 günlük ücretsiz deneme imkanı var.

Şubat Ayındaki Playstation Now’a En Popüler Oyunların Listesi ise şöyle;

  • Red Dead Redemption
  • Tekken Tag Tournament 2
  • Mortal Kombat
  • WWE 2K15
  • The Last of Us
  • Mafia II
  • Injustice: Gods Among Us
  • NBA 2K14
  • Sid Meier’s Civilization Revolution
  • Batman Arkham Origins

 

PlayStation Blog