Sosyal Medya

Otomobil

Tesla Klasik Atari Oyunlarını Araçlarına Ekliyor

Tesla Klasik Atari Oyunlarını Araçlarına Ekliyor. Ayrıca Aracın dokunmatik ekranının yanıdan direksiyon simidine bu eğlencenin aktif bir parçası olarak kullanılacak. İşte Detaylar!

Tesla Klasik Atari Oyunlarını Araçlarına Ekliyor

Tesla otomobil sektöründe fark yaratmaya ve ilginç fikirleri sunmaya devam ediyor. Aracınızın direksiyonunu oyun konsolu olarak kullanmak istermisiniz. Klasik Atari Oyunlarından “Pole Position” Oynarken aracında direksiyonunu kullanabilirsiniz. Oldukça İlginç…

Tesla elektrikli araçlarında eğlence odaklı güncellemelerine devam ediyor. Parti Modu ile yetinmeyen yenilikçi şirket şimdi de klasik Atari Oyunlarını araçlarına taşıdı.

Elon Musk,  Atari Oyunlarından “en iyilerinden bazılarının”  kabaca dört hafta içinde gelen 9.0 sürümü güncellemesinin bir parçası olarak Tesla otomobillerinde oynanabileceğine dair söz verdi. Hangi oyunların olacağının tam listesi paylaşılmadı ancak Missile Command, Pole Position and Tempest bunlardan bir kaçı olabilir. Tüm bunlardan belki de en ilginci oyunları sadece dokunmatik ekrana dokunarak oynamayacaksınız. Pole Position oyununda olacağı gibi direksiyonda bu eğlencenin bir parçası olarak kullanılabilecek.

Tesla Klasik Atari

Musk belki de bu konudaki oyun geliştiricilerinin kendilerine başvurması için bir imada bulunmuş olabilir.

Aslında güzel fikir. Park yerinde bir arkadaşınızı veya ailenizi havalimanında almayı beklerken canınız sıkılmaz.

 

saf