Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Prime Gaming’in mart ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Prime Gaming, Amazon Prime üyeleri için mart ayında ücretsiz olarak sunulacak yeni oyunlarını duyurdu.

Prime Gaming’in mart ayı ücretsiz oyunları açıklandı

 

Prime Gaming, Amazon Prime üyeleri için mart ayında ücretsiz olarak sunulacak yeni oyunlarını duyurdu.

Bu ay tüm Prime üyeleri, Fallout 2, Scarf, Mystery Case Files: Moths to a Flame, Invincible Presents: Atom Eve, Pearls of Atlantis: The Cove, Bus Simulator 21: Next Stop, Through the Darkest of Times ve Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek. 

Amazon Prime üyeleri; Prime Gaming ile her ay yenilenen oyun ve oyuniçi ayrıcalıklar, Prime Video ile geniş bir film ve dizi seçkisine ücretsiz erişim ve ücretsiz ve hızlı kargo ile üyelere özel indirimlerin bulunduğu fırsatlardan, aylık sadece 39 TL karşılığında faydalanabiliyor.

Amazon Prime Gaming Türkiye, mart ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı. Amazon Prime üyeleri, bu ay Fallout 2, Scarf, Mystery Case Files: Moths to a Flame, Invincible Presents: Atom Eve, Pearls of Atlantis: The Cove, Bus Simulator 21: Next Stop, Through the Darkest of Times ve Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 39 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day’de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor. Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik ayrıcalıkları da sunuluyor.

Prime Gaming ile mart ayının ücretsiz oyunları:

  • 7 Mart: Fallout 2 – RPG’yi zindanlardan çıkarıp dinamik, apokaliptik bir retro geleceğe taşıyan ve büyük beğeni toplayan oyunun devamını deneyimleyin.
  • 7 Mart: Scarf – Güzelce işlenmiş dünyaları keşfedin ve ejderha şeklindeki büyülü bir atkının yardımıyla gerçek kaderinizi keşfedin.
  • 14 Mart: Mystery Case Files: Moths to a Flame – Klasik gizli nesne bulmaca ve macera destanının bu yürek hoplatan yeni bölümünde geçmişinizi size karşı kullanmakla tehdit eden tehlikeli düşmanı durdurmak için dedektiflik becerilerinizi kullanın.
  • 14 Mart: Invincible Presents: Atom Eve – Atom Eve olun ve INVINCIBLE evrenindeki en güçlü süper kahramanlardan biri olarak kendi yolunuzun kontrolünü elinize alın! Gizemi çözün ve bir süper kahraman olmanın tehlikelerini ve sorumluluklarını günlük hayatın zorluklarıyla dengeleyin.
  • 21 Mart: Pearls of Atlantis: The Cove – İçindeki tılsımları toplamak ve gizli Hatıralar Koyu’nu yeniden inşa etmek için sihirli incileri bırakın, patlatın, değiştirin ve eşleştirin.
  • 28 Mart: Bus Simulator 21: Next Stop – Kendi otobüs şirketinizi kurun ve dünyaca ünlü markaların resmi lisanslı otobüslerini işletin. Kapsamlı bir şekilde güncellenen bu oyunda birçok oyun geliştirmesinin ve yepyeni bir oyun modunun keyfini çıkarın.
  • 28 Mart: Through the Darkest of Times – Bir yeraltı direniş grubuna liderlik edin ve Alman Reich canavarlığıyla savaşın.
  • 28 Mart: Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker – Çok sayıda mini oyun ve bulmaca içeren bu gizli nesne ve macera oyunuyla kendinizi şımartın.

Eğer hala Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime’a ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabilir veya amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Prime Gaming ile ilgili daha fazla bilgi için gaming.amazon.com.