Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PUBG: BATTLEGROUNDS 20.1 Güncellemesi Tüm Platformlarda!

Tüm platformlardaki oyuncular artık Güncelleme 20.1 ile silah eklentilerinde birçok iyileştirmenin yanı sıra araçlardan ateş etme güncellemeleri, yeni bir dereceli sezon, dünya ve harita güncellemeleri ve oyun deneyimi kalitesi güncellemelerini deneyimleyebilirler.

PUBG: BATTLEGROUNDS’UN SİLAHLI OYNANIŞ METASINI GELİŞTİRMEYİ HEDEFLEDİĞİ GÜNCELLEME 20.1 TÜM PLATFORMLARDA ÇIKTI

Tüm platformlardaki oyuncular artık Güncelleme 20.1 ile silah eklentilerinde birçok iyileştirmenin yanı sıra araçlardan ateş etme güncellemeleri, yeni bir dereceli sezon, dünya ve harita güncellemeleri ve oyun deneyimi kalitesi güncellemelerini deneyimleyebilirler.

Aşağıda, Güncelleme 20.1 ile birlikte yayınlanan detayların bir kısmını görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için tam yama notlarını BURADAN okuyabilirsiniz.

Silahlı Oynanış Güncellemeleri

  • Silah Eklentileri: Tercih edilen kavrama yuvası eklentisi olarak savaş alanlarına hakim olan Dikey Ön Kabza nedeniyle, Güncelleme 20.1 Başparmak kabzası, Açılı Ön Kabza, Yarım Kabza, Dikey Ön Kabza ve Hafif Kabza’ya değişiklikler getirdi. Kabza eklentilerine yapılan değişikliklerin kapsamlı listesi için lütfen yama notlarını ziyaret edin.
  • Araçlardan Ateş Etme: PUBG: BATTLEGROUNDS‘ta araç kullanmanın çeşitli avantajları vardır ve düşmanlarla savaşmak için araç kullanmanın birçok avantajı olsa da, ekibimiz araçlarla yaya oyuncular arasındaki tek taraflı etkileşimleri azaltmak için çeşitli testler yaptı ve oyuncu geri bildirimlerini dinledi.
    • Sürücü Koltuğu: Artık sürücü koltuğunda araç kullanan oyuncular, aracın direksiyonunu kontrol ediyorsa tabanca şarjörü değiştirme iptal edilecek. Tabancaların yeniden dolma süresi de yaklaşık %50 ve PC kullanıcıları için geri tepme yaklaşık %20 arttı.
    • Yolcu Koltukları: Silah geri tepmesi PC kullanıcıları için %20 arttı.
  • Silah Dürbünleri: Tam otomatik TT’lerin kullanışlığıyla mücadele etmek için, 8x ve 15x dürbünler artık M16A4 ve Mk47 Mutant’a artık eklenebilir. 4x dürbüne ayrıca oyuncuların tercih ettikleri türü özgürce seçip kullanmaları için üç ek nişangah türü eklendi.

Dünya ve Harita Güncellemeleri

  • Mavi Alan: Deston’daki Mavi Alan’da oyuncuların diğer haritalara kıyasla daha sık elenmesi sebebiyle Mavi Alan’ın yarıçap oranı ve başlangıç gecikmesi ilk aşama için artırıldı. İkinci aşama, yarıçapın yanı sıra mesafe başına hasar büyütücüde de bir artış artık mevcut. Frekans Bozucu Paketi ayrıca Mavi Alan tarafından Frekans Bozucu Paketi’ne verilen hasar arttırılarak Miramar, Karakin, Haven ve Deston için güncellendi.

Oyun Deneyimi Kalitesi Düzenlemeleri

  • Taşıma Özelliği: Taşıma özelliği artık Sınırlı Etkileşim tuşlarıyla kullanılabilir veya iptal edilebilir. Belirli durumlarda Taşıma özelliği kullanılırken çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de yapılmıştır.
  • Ekran Ping İşaretçisi: Ekran Ping İşaretçisi artık bir oyuncu veya silah nişan göstergesi işarete ne kadar yakınsa o kadar şeffaf görünecek. İşaretçi artık dereceli maçlarda kullanılabilecek ve 30 saniye sonra kaybolacak.
  • Telsiz Mesajı: Envanterle ilgili yeni telsiz mesajları güncelleme ile beraber artık aktif. Oyuncular artık takım arkadaşlarını çevrelerindeki veya envanterlerindeki belirli bir eşyanın miktarı hakkında ve ayrıca bir oyuncunun belirli bir eşyası varsa veya belirli bir eşyaya, eklentiye veya silaha ihtiyaç duyduğunda uyarabilirler.