Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PUBG: BATTLEGROUNDS GÜNCELLEME 15.1 ile VİKENDİ’ye Yeni Yıl Çoşkusu Katıyor!

Güncelleme ayrıca Dağ Bisikleti aracını tanıtacak, yeni bir dereceli sezonu başlatacak, Sanhok'ta iyileştirmeler yapacak ve harita rotasyonunu düzenleyecek

PUBG: BATTLEGROUNDS GÜNCELLEME 15.1 ile VİKENDİ’ye Yeni Yıl Çoşkusu Katıyor!

Pubg: Battegrounds Güncelleme 15.1 ayrıca Dağ Bisikleti aracını tanıtacak, yeni bir dereceli sezonu başlatacak, Sanhok’ta iyileştirmeler yapacak ve harita rotasyonunu düzenleyecek

KRAFTON, Inc.‘in PUBG: BATTLEGROUNDS için en son güncellemesi PC için 1 Aralık’ta ve konsollar için 9 Aralık’ta yayınlandığı zaman, oyuncular Vikendi haritasındaki önemli alanların kış temasıyla süslenmesiyle yeni yıl ruhunu hissedebilecekler. Dinoland, Castle ve Winery gibi haritadaki birçok alan, bu ayarı özel maçlarda kullanmak isteyen oyuncular için haritadaki tematik hava efektleri de dahil olmak üzere özel bir yeni yıl ve kış görüntüsüyle süslenecek.

Yenilikler bu kadarla da sınırlı değil – Güncelleme 15.1’in detaylı özetini aşağıda bulabilirsiniz:

Yeni Bir Araçla Yoldan Çıkış – Dağ Bisikleti: Güncelleme 15.1 başladığında normal maçlardaki tüm haritalarda bulunacak olan dağ bisikletleri çoğunlukla bir haritanın dışında, katlanmış halde, yağmalanabilir bir eşya olarak bulunacaktır. Dağ bisikletinin oyundaki diğer araçlardan ayrılan noktası ise, insan gücüyle çalışır ve dağ bisikletinin bir motoru yoktur. Bu, oyuncuların bir çatışmadan kaçınmak veya düşmanları şaşırtmak için haritada gizlice dolaşabilecekleri anlamına gelir. Oyuncular ayrıca dağ bisikleti üzerinde sprint yapabilecek, zıplayabilecek ve tekerlekleri patlatabilecekler ve bu da onu oyundaki daha dinamik araçlardan bir tanesi haline getirecek.

Yeni Dereceli Sezon: Güncelleme 15.1 yeni bir dereceli sezon getiriyor, böylelikle Dereceli Sezon 14’te kazanılan tüm ödüller otomatik olarak oyuncuların envanterine eklendi.

Sanhok’a Gelen Bazı Güncellemeler: Oyuncu geri bildirimlerini değerlendirdikten sonra, daha taktiksel fırsatların gerçekleşmesi için Sanhok’un Bootcamp merkez noktasındaki ayarlamalar iyileştirilecek. Sanhok’un kıyı şeridi alanına, bölgeden geçen oyuncuların savunmasızlığını azaltmak için daha fazla kaya ve ağaç eklenecek. Son olarak, harita boyunca oyuncu görüşünü arttırmak için hava durumu efektleri ayarlanacak.

Harita Rotasyonu: Güncelleme 15.1 ile Vikendi, normal maçlarda Paramo’nun yerini alacak, Paramo da dereceli maçlardan kaldırılacak. Maçlar için yeni harita rotasyonu şu şekilde:

  • Normal Maçlar:
    • Erangel
    • Miramar
    • Sanhok
    • Taego
    • Vikendi
  • Dereceli Maçlar:
    • Erangel
    • Miramar
    • Taego

15.1 Güncellemesi, PC için 1 Aralık’ta ve konsollar için 9 Aralık’ta başlayacak. Güncelleme 15.1’i önceden deneyimlemek isteyen oyuncular bugün PC test sunucusuna giriş yapabilirler. Güncelleme 15.1 hakkında daha fazla bilgi için kapsamlı yama notlarını BURADAN inceleyebilirsiniz..