Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 19.1’i Keşfedin

Güncelleme 19.1 dünya çapında PC ve konsol oyuncuları için resmi olarak yayınlandı ve artık PUBG: BATTLEGROUNDS'un sıradaki bölümünü keşfetme zamanı geldi!

PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 19.1’i Keşfedin, Artık Tüm Oyuncular için Çıkışını Yaptı

Güncelleme 19.1 dünya çapında PC ve konsol oyuncuları için resmi olarak yayınlandı ve artık PUBG: BATTLEGROUNDS‘un sıradaki bölümünü keşfetme zamanı geldi! Yeni MP9 ile düşmanları alt edin, sirenlerin çaldığı Pillar Güvenlik Arabası’nda yollara koyulun, Mavi Çip Dedektörü ile düşmanların izini sürün ve Abstergo’nun Haven’daki puslu etkisini keşfederken Assassin’s Creed tarzı bir “leap of faith” gerçekleştirin.

Güncelleme 19.1’in tüm yama notlarını BURADAN inceleyebilirsiniz. Materyaller için KRAFTON basın sitesini ziyaret edebilir ve yeni içeriğin özetini aşağıda bulabilirsiniz:

  • Assassin’s Creed İş Birliği: Abstergo Industries Haven’ı ele geçirdi ve gizli bir Animus makinesi ve binanın çatısına stratejik bir şekilde yerleştirilmiş “Leap of Faith” çıkıntıları ile donatılmış; haritanın önemli binalarından birini devralıyor. Bu iş birliği oynanış süresince yeni kostümler, çanta kaplamaları, paraşüt kaplamaları, ifade ve daha fazlasını içeren sezon temalı kozmetik ödüller kazanma şansı sunuyor ve bunların tümü Sezon 16’dan beri ilk kez geri dönen bu haritada gerçekleşiyor.
  • Yeni Silah – MP9: Deston haritasında bulunan MP9, yaygın olarak bulunan ve pratik 9mm cephaneyi kullanan ilk tam otomatik SMG’dir ve P90 gibi silahları seven fakat daha fazla cephane ile daha ulaşılabilir bir silah isteyen ama -önceden bahsedildiği gibi biraz daha düşük etkili menzili, atış hızı ve hasarı olmasına rağmen- oyunculara iyi bir alternatiftir.
  • Yeni Eşya – Katlı Kalkan: Artık herhangi bir haritada keşfedilebilir olan Katlı Kalkan, oyuncuların, düşmanlarınızın size yere sermeden önce parçalaması gereken yüksek 1500 hp’lik; kolayca taşınabilen, kurulabilen ve arkasına saklanabilen taşınabilir bir siperi taşımasına olanak sunar.
  • Yeni Taktiksel Teçhizat – Mavi Çip Dedektörü: Bu yeni Taktiksel Teçhizat, oyuncuların birincil silah yuvasını kullanır ve onların 100m yarıçapındaki düşmanları taramalarına fırsat verir. En yakın 12 düşman harita üzerinde noktalar olarak görüntülenecek, her ekran yenilemesiyle güncellenecek ve düşman hareketini ve yüksekliğini algıladığında sadece kullanıcının duyabileceği sesleri çıkaracak.
  • Yeni Taşıt – Pillar Güvenlik Aracı: Maksimum 130km/s (veya yaklaşık 81mph) hıza ve kontrol edilebilir monte ışıklara ve sirenlere sahip araç, oyuncuların Deston haritasında oynarken filmlerdeki gibi hızlı tempolu kovalamaca sahnelerini yeniden yaratmasına fırsat sunar. Bununla beraber aracın bagajında yüksek kaliteli ekipman olabilir, içinden bonusu almayı es geçmeyin. 
  • 32v32 Topluluk Kapışması Sezon 6: Türkiye PUBG Esports topluluğu, içerik üreticileri Kendine Müzisyen ve 10000DAYS iş birliğiyle PUBG Esports kadrosu Futbolist ve BBL Esports’un yer aldığı G-Loot platformunda KRAFTON, Inc.’in ev sahipliğinde düzenlenen 32v32 Topluluk Kapışması etkinliğine bir kez daha davet edildi. Katılmak isteyen oyuncuların, 24 Ağustos’ta gerçekleşecek Futbolist veya BBL Esports elemelerine çift kişi olarak kaydolmaları gerekmektedir. 27 Ağustos’ta düzenlenen Büyük Finaller’de Takım modu formatında 32 kişilik takımlara bölüştürülen 64 oyuncu ve 70.000 ₺ ödül havuzu olacak. Kayıtlar elemelerin başlama tarihine kadar sürecektir, daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.