Sosyal Medya

Donanım

Qualcomm Always On PC Asus NovaGo’yu Duyurdu, 1GB LTE Desteği

Qualcomm Always On PC Asus NovaGo'yu Duyurdu, 1GB LTE Desteği. PC satışlarını doğrudan etkileyecek, PC Pazarı canlanabilir.

Qualcomm Snapdragon Zirvesinde Snapdragon İşlemcili PC Duyurdu

Qualcomm Always On PC Asus NovaGo’yu Duyurdu, 1GB LTE Desteği dikkat çekici. Dünyanın ilk 1GB LTE PC’si Asus NovaGo’yu resmen duyuruldu. Asus Novago Satış Fiyatı nedir?

Qualcomm Always On PC Asus NovaGo'yu Duyurdu, 1GB LTE Desteği

Mobil işlemci devi Qualcomm Snapdragon Zirvesinde, Microsoft ve Asus ortaklığıyla geliştirdikleri Always On Connected PC duyurdu.

Dünyanın ilk 1 GB LTE PC’si olan Qualcomm Always On PC Asus NovaGo’yu Duyurdu.

 

 

Zirvede gösterilen ilk cihaz türünün tek örneği olarak dikkat çeken ASUS NovaGo 2-in-1. NovaGo’da Snapdragon 835 işlemci kullanıldı. Kullanılan işlemci öyle verimliki Windows 10 yüklü PC 22 saat kullanılabiliyor. Standby konumunda yani bekleme konumunda ise 30 gün kalabiliyor.

Snapdrogon işlemcili Asus NovaGo Satış Fiyatı Ne olacak?

Önerilen iki sürümden 4GB’lık olan model için 599$, 8GB’lık model içinse 799$ fiyat biçilmiş.

Microsoft’un Windows ve aygıtlardan sorumlu Genel Müdür yardımcısı Terry Myerson’a göre, Always On PC’yi haftada bir kere şarj etmeniz gerekecek.

Always On PC Ne Demek?

Adından da anlaşılacağı gibi anında açılıyor, yani kış uykusuna yatmıyor. Bir diğer avantajı ise Dünyanın ilk 1GB LTE destekli PC’si olması. Hücresel Veri Kullanımı sayesinde sürekli internette…

Asus NovaGo’ya ek olarak, Always On PC Modelleri arasında HP ve Lenovo ürünleri de yakında gelecek. HP ENVY X2’nin tanıtım videosunu da paylaştı. bu 2si1 arada ürün 2018’de satışa sunulacak.

TNW


Qualcomm Sürekli Açık PC – Türünün Tek Örneği Olan PC, Asus NovaGO’yu Duyurdu.