Sosyal Medya

Yazılım

QuickLook Windows Dosyalarını Açmadan Önizleme Sağlar, MacOS Stili

QuickLook Windows Dosyalarını Açmadan Önizleme Sağlar, MacOS Stili. Tamamen Ücretsiz SpaceBar ile Dosya Önizlemesi Windows'a Getiren Uygulama!

,

Ücretsiz İndirip Kullanabileceğiniz QuickLook, MacOS Tarzı Önizleme Sağlar

Quick Look MacOS’taki en kullanışlı özelliklerden birini Windows’a getiriyor. Herhangi bir dosya üzerinde SPACEBAR – BOŞLUK Tuşuna bastığınızda, dosyanın bir önizlemesi açılıyor. Windows’ta ise durum biraz daha dramatik, en fazla bir thumbnail şeklinde küçük bir görüntü görürsünüz. Ancak Bu ücretsiz yeni uygulama ile bu özelliği Windows‘a getirebilirsiniz.

Basit bir şekilde QuickLook_indir  Microsoft Amerika Mağazasından indirip yükleyebilirsiniz. Daha sonra ise yapmanız gereken tıpkı MacOS kullanıcıları gibi; Dosya Gezginini açtığınızda bir dosyaya tıklayın, ve önizleme yapmak için SPACEBAR’a basın!

Uygulama, hızlı bir şekilde onların içeriğini göstermek için resimler, PDF’ler, videolar, PSD’ler ve MP3’ler ile çalışır; Ayrıca ZIP dosyalarının içinde neler olduğunu da gösterebilir.

QuickLook Windows Dosyalarını Açmadan Önizleme Sağlar, MacOS Stili

Daha bitmedi ayrıca, QuickLook’un pop-up pencereleri, seçtiğiniz dosyada bu dosya türü için en uygun olan varsayılan uygulamayı açmak için bir düğme içeriyor. Ok tuşlarınızla bir klasördeki her dosyanın önizlemelerini görüntülemenizi de sağlar.

QuickLookintheMicrosoft Store