Sosyal Medya

Kripto Para

Radiant V2 yayında; Arbitrum ARB’yi başlattı

Merakla beklenen Radiant v2 sonunda yayında! RDNT, daha önce burada ele aldığımız zincirler arası bir para piyasası olan Radiant Capital'in yerel simgesi.

Radiant V2 yayında; Arbitrum ARB’yi başlattı

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan bültende sektör gelişmeleri değerlendiriliyor.

Hafta sonu, rakibi UBS tarafından Credit Suisse’in 3,2 milyar $’a satın alındığının duyurulması, Asya-Pasifik borsalarının pazartesi günü önemli bir düşüş yaşamasına neden oldu. Kripto para piyasası, bu bülten hazırlanırken son 24 saat içinde Bitcoin ve Ethereum dalgalı bir aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Bugünün sıcak tokeni, son 24 saatte %15 gibi büyük bir artışla geçen hafta sonu Radiant v2’nin piyasaya sürülmesi nedeniyle piyasadan önemli ölçüde daha iyi performans gösteren RDNT’dir.

Merakla beklenen Radiant v2 sonunda yayında! RDNT, daha önce burada ele aldığımız zincirler arası bir para piyasası olan Radiant Capital’in yerel simgesi. Radiant Capital, tüm büyük blok zincirlerinde milyarlarca parçalanmış likiditeyi sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayan rakipsiz bir DeFi borç verme protokolü olarak ortaya çıkmayı hedefliyor. V2’nin çok yakın zamanda piyasaya sürülmesine rağmen ekip, V3’te, herhangi bir zincirdeki kredilerin anında geri ödenmesini sağlayacak olan LayerZero’nun tam bir uygulamasını zaten yaptı.

Ethereum üzerinde bir Katman 2 ölçekleme çözümü olan Arbitrum, “yönetişimi DAO’nun ellerine teslim etmek” için uzun zamandır beklenen ARB yerel belirtecini nihayet piyasaya sürdü. Arbitrum DAO’nun lansmanı, Arbitrum Vakfı da dahil olmak üzere birkaç yeni yönetim organını tanıtıyor. Topluluk, token arzının %12,75’inin 23 Mart’ta gerçekleşeceğini açıkladığından, ARB’ye yakından bakacağız.