Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Radisson Collection Hotel, Bodrum’dan Yeni Toplantı ve Davet Alanı: Club House

Radisson Collection Hotel, Bodrum’dan Yeni Toplantı ve Davet Alanı: Club House

Bodrum’un en gözde koylarından Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum, misafirlerine sunduğu hizmetleri her alanda genişletmeye devam ediyor. Toplantı ve özel davetler için bünyesine yeni bir alan daha ekleyen otel, Club House ile Aspat Koyu’nun büyüleyici manzarasına karşı etkinlik yapma fırsatı sunuyor.

12 ay boyunca hizmet veren Radisson Collection Hotel, Bodrum, hem iş hem de özel etkinlikler için misafirlerine kusursuz organizasyon alanları sunuyor. Otel, bünyesine kattığı yeni toplantı alanı Club House’da yer alan 1 ana ve 2 küçük toplantı alanı ile toplam salon sayısını 7’ye çıkarak hizmetlerini genişletti. En büyüğü 145 metrekare olan toplantı salonlarına bağlantılı küçük salonlar sırasıyla yaklaşık 30 metrekare ve 45 metrekareden oluşmakta. Son teknolojik ekipmanlara ve görsel-işitsel donanıma sahip bu özel toplantı salonları, misafirler için kusursuz organizasyonlar sunuyor.

Radisson Collection Hotel, Bodrum, düğünlerini benzersiz bir atmosferde yaşamak isteyen çiftler için de özel hazırlık imkanları sunuyor. Jakuzili gelin hazırlık odasından modern tarzıyla tamamen camekandan oluşan Club House’a kadar kişiye özel deneyimler sunulan bir çok alan yaratılıyor. Otelin yeşil ve maviyle buluşan, doğayla iç içe açık alanlarında ise özel plaj ve havuz davetleri, gala yemekleri ve unutulmaz partiler için birçok imkan bulunuyor.

Radisson Collection Hotel, Bodrum, deniz veya kanal manzaralı, balkon veya teraslı 80 oda ve süiti ile lüks bir deneyim sunarken, otel içerisinde yer alan açık ve kapalı yüzme havuzları, ‘’Dokunuşun Farklılığı’’ ilkesiyle hizmet veren spası, Türk Hamamı hizmeti ve fitness merkezleriyle misafirlerin kendilerine zaman ayırabilecekleri rahatlatıcı alternatifler de barındırıyor.

Otelin yanında yer alan çarşı ve marina alanı, içerisinde bulunan farklı yeme-içme alanları, mağazalar ve dükkanlar ile misafirlere birçok alternatif sunuyor.

Üst düzey ayrıcalıkların yer aldığı otelde, engelli odası, yüksek hızlı WI-FI, 24 saat oda servisi, otopark ve vale servisi, mini golf ve sahil voleybolu alanları, kuaför, 8 kiloya kadar evcil hayvan ile konaklama olanakları da bulunuyor.