Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Razer Oyunculara Yönelik 4K Ekranlı Ultrabook’u Tanıttı!

Razer’ın CES 2016‘da görücüye çıkardığı Ultrabook’u Blade Stealth, oyun tutkunlarını etkilemeye hazırlanıyor.

Oyun deneyimini taşınabilir hale getirmek ama aynı zamanda performanstan da ödün vermek istemeyen kullanıcıların tercihi olmaya aday Blade Stealth, 13,2 mm’lik gövdesi ve 1,24 kg ağırlığıyla olabildiğince kompakt. 12,5 inç’lik ekran boyutuyla oyun severleri tam anlamıyla ikna edemese de sunduğu 4K ve Quad HD ekran çözünürlüğü seçenekleriyle bunu telafi ediyor. Yüksek renk doygunluğuna sahip olan Ultrabook, dokunmatik ekranıyla geniş izleme açısı sunuyor.

Teknik özelliklerine indiğimizde Blade Stealth’in 6’ncı nesil Intel Core i7 ile donatıldığını görüyoruz. 8 GB çift kanallı RAM ile gelen cihazda yer alan SSD teknolojisinin geleneksel SSD’lerden üç kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Ayrıca cihazdaki Thunderbolt 3 sayesinde Blade Stealth’in USB-C portu 40 Gbps’ye kadar hız sağlıyor.

razer01

Razer’ın Blade Stealth’in sunduğu oyun performansını yükseltmek isteyenler için de çözümü var. Harici tak kullan masaüstü ekran kartı donanımlı Razer Core, hem AMD hem de NVIDIA masaüstü ekran kartlarını destekliyor. Ocak ayında satışa çıkacak Razer Blade Stealth 999 dolar ve 1.599 dolar fiyat aralığıyla şu an ön siparişte. 2016’nın ilk yarısında satışa sunulacak olan Razer Core’un fiyatı ise henüz belli değil.