Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Razer x Bape 2.0 ile Razer’ın en büyük koleksiyonu doğdu!

Aralık 2020'de inanılmaz derecede başarılı bir iş birliğinin ardından A Gaming Ape, Razer's Quartz da dahil olmak üzere daha fazla tasarım ve renk grubuna sahip yeni bir özel giyim ve oyun çevre birimleri serisiyle geri döndü.

RAZER X BAPE® 2.0: RAZER’IN BAPE® İLE İKİNCİ İŞ BİRLİĞİNDEN RAZER’IN EN BÜYÜK KOLEKSİYONU DOĞDU

Aralık 2020’de inanılmaz derecede başarılı bir iş birliğinin ardından A Gaming Ape, Razer’s Quartz da dahil olmak üzere daha fazla tasarım ve renk grubuna sahip yeni bir özel giyim ve oyun çevre birimleri serisiyle geri döndü.

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer™ bugün, A Gaming Ape İlkbahar Yaz 2022 adlı yeni bir özel giyim ve çevre birimi serisini piyasaya sürmek için bir kez daha Japon sokak giyim markası BAPE® ile ortaklık kurduğunu duyurdu. İki firma daha öncesinde saniyeler içinde tükenen bir kapsül koleksiyon için Aralık 2020’de bir araya gelmişti. Bu yılki koleksiyon, ilk kez Razer’s Quartz da dahil olmak üzere daha fazla tasarım ve renk seçeneğiyle boyutunu ikiye katladı.

Razer İş Geliştirme Direktör Yardımcısı Addie Tan,

“İlk ortaklığımızın başarısından yola çıkarak, karşılamamız gereken yüksek bir kritere sahip olduğumuzu biliyorduk, bu nedenle yeni koleksiyonla topluluğumuz için daha ileriye gitmeye öncelik verdik” diyor. “Bu sefer hayranlarımıza gerçekten daha fazlasını veriyoruz- daha fazla tasarım, daha fazla renk ve daha fazla yenilik. Bu yaz, oyun ve moda dünyasını gerçek anlamda birleştiren sınırlı sayıdaki A Gaming Ape koleksiyonunun çok dikkat çekeceğine eminiz.”

Gaming Ape Görünüşü

Bu sezonun öne çıkanları arasında, asfaltı şık bir şekilde yakacak, tabanların BAPE®’in ayırt edici köpekbalığı tasarımıyla süslenmiş BAPE STA™ spor ayakkabılar ve ayakkabıların yanlarını kaplayan BAPE STA™ yıldız logosu yer alıyor. Spor ayakkabılar karanlıkta da parlarken, BAPE®’nin ortak kamuflaj baskı tasarımını ve Razer’ın üç başlı yılan logosunu aydınlatan Razer yeşili bir renk tonu yayar.

Yeni kapsül koleksiyon; siyah ve beyaz renkli normal tişörtlerde Razer’ın geleneksel Kraken kulaklıklarını takan Gaming Ape’i ile dar kesim Quartz ve beyaz seçeneklerinde Kraken Kitty kulaklıklarını giyen Gaming Ape tişörtlerini içerir. Koleksiyon ayrıca, BAPE®’nin kurulduğu yıla bir selam olan, arkadaki 93 rakamı ile ortak kamuflaj baskısını vurgulayan bir kamuflaj Takımı tişörtü de içermektedir.

Moda serisindeki önemli bir ürün, hayranları ikonik köpekbalığı kafasına dönüştüren ve aynı zamanda BAPE®’nin WGM (World Gone Mad) motifine sahip olan yeni Shark temalı, tam fermuarlı kapüşonludur. Quartz versiyonunda ise Kraken Kitties’e bir övgü olarak peluş kedi kulakları bulunmaktadır. Her iki kapüşonlu da ayrıca komplesk bir “A Gaming Ape” nakış yamasına sahiptir.

Stil meraklıları, üstlerini yine koleksiyonda bulunan şortlarla kombinleyebilir. Siyah basketbol şortları köpekbalığı grafik baskısına sahipken, Quartz şortlar A Gaming Ape nakış yamasına sahip ve her ikisi de ortak kamuflaj baskı tasarımı içerir. Koleksiyonda ayrıca ön tarafında A Gaming Ape işlemesi ve siperliğin altında ortak kamuflaj baskısı bulunan çıtçıtlı şapka da mevcuttur.

A Gaming Ape Çevre Birimleri

Koleksiyon, oyuncuların sevdiği markalı donanım olmadan tamamlanmış sayılmaz. Bunlardan ilki, 15” dizüstü bilgisayarlar için Razer x BAPE® koruyucu dizüstü bilgisayar kılıfı. Kılıf su geçirmezdir ve ortak kamuflajlı yerleşik bir fare altlığına sahiptir. Kuzey Amerika ve Çin’deki oyuncular ayrıca belirli Blade 15 modelleri ve Apple MacBook Pro 13 için uygun olan ortak kamuflaj baskısına sahip Razer Skins’in keyfini çıkarabilirler. Kaplama 3M™ döküm vinilden yapılmıştır ve 3M™ Controltac™ ve 3M™ Uyum™ tarafından desteklenmektedir.

Kolleksiyonda ikinci olarak, ortak markalı özel bir Razer BlackWidow V3 klavye de mevcut olacak. Dünyanın ilk ve en ikonik mekanik oyun klavyesi mirasına sahip, oyun için optimize edilmiş anahtarlarla donatılmış klavye; Razer™ Green mekanik anahtarlar, şeffaf anahtar muhafazası ve UV kaplı ABS tuş kapakları ile gelir. Razer x *A Bathing Ape® DeathAdder V2 fare, Goliathus Speed mat ve önceki A Gaming Ape drop’tan Opus kulaklıklara sahip olan hayranlar, bu BlackWidow V3 klavye ile savaş istasyonlarını tamamlayabilecekler.

Son olarak, Razer Iskur X, bir BAPE® makyajına kavuşuyor. Siyah ve Kuvars renkleri bulunan ve ortak kamuflaj baskı tasarımına sahip olan oyun koltuğu, temel konfor ve destek için yapılmıştır. Ergonomik tasarımı, benzersiz konturları ve açılı koltuk kenarlarından yüksek yoğunluklu köpük yastıklarına kadar oyuncuların sağlığı düşünülerek oluşturulmuştur.

“Oyun küresel bir kültürel fenomen haline geldi ve birçok küresel sanatçı ve ünlü bunu benimsiyor” dedi A Bathing Ape® Brand Business Genel Müdürü Akihiro Fukui. “Bu eğilimin devam etmesini ve moda endüstrisinin ilerlemesi üzerinde büyük bir etkisi olmasını bekliyoruz. Oyuncular için lider yaşam tarzı markası Razer ile yaptığımız iş birliği sayesinde, her iki şirketin güçlü yanlarını birleştiren ve bunlardan yararlanan güçlü bir sinerji oluşuyor. A Gaming Ape ile kalıcı bir miras yarattığımıza inanıyoruz.”

Bir dizi şık ekipman ve giyside kentsel orman havası sunan Gaming Ape koleksiyonu, Razer.com, RazerStore London, BAPE® çevrimiçi ve dünya çapındaki mağazalarda satışa sunulan ve stil başına 1337 adet ile sınırlı bir sürüm olacak.

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

Razer x *A Bathing Ape® Gaming Ape Tişört: 125$ / 125€

  • Beyaz ve Siyah
  • Beyaz ve Kuartz (Slim Fit)

Razer x *A Bathing Ape® Camo Team Tişört 93: 245$ / 245€

Razer x *A Bathing Ape® Shark Ful Fermuar Hoodie: 529$ / 619€

  • Siyah
  • Kuartz (Slim Fit)

Razer x *A Bathing Ape® Basketbol Sweat Shorts: 349$ / 349€

Razer x *A Bathing Ape® Easy Sweat Shorts: 245$ / 245€

Razer x *A Bathing Ape® Snapback Şapka: 179$ / 179€

Razer x *A Bathing Ape® Spor Ayakkabı M2 BAPE STA™: 359$ / 359€

Razer x *A Bathing Ape® Bilek koruyucu V2 – 15.6″: 79.99$ / 79€

Razer x *A Bathing Ape® Razer Skins (Sadece ABD, Kanada ve Çin’de): 79.99

Razer x *A Bathing Ape® BlackWidow V3: 199.99$ / 219€

Razer x *A Bathing Ape® Iskur X: 699$ / 759€

  • Siyah
  • Kuartz

Daha fazla bilgi için lütfen AGamingApe.com ziyaret edin.

Razer’ın sizi #WinItYourWay konusunda nasıl güçlendirdiği hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.