Sosyal Medya

Oyun Dünyası

RAZER’DAN YENİ GİYİM KOLEKSİYONU VE DUFFEL ÇANTA!

Instinct koleksiyonu, doğası gereği her daim aktif kalan kadın ve erkek oyuncular için tarzlar içeren, Razer'ın ilk atletizm koleksiyonu olacak. 

RAZER’DAN YENİ GİYİM KOLEKSİYONU VE DUFFEL ÇANTA!

Instinct koleksiyonu, doğası gereği her daim aktif kalan kadın ve erkek oyuncular için tarzlar içeren, Razer’ın ilk atletizm koleksiyonu olacak. 

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer™ bugün iki şık giyim koleksiyonu yayınladı: The Razer Instinct Collection ve The Nomad Duffel Bag. Instinct Collection; markanın atletizme ilk yaklaşımıdır ve doğası gereği aktif hayatları olanlar için tasarlandı. Nomad Duffel Bag ise hareket halindeki oyuncular için nihai yol arkadaşıdır.

Razer İş Geliştirme Direktör Yardımcısı Addie Tan,

“Önceki giyim koleksiyonlarımız Genesis ve Unleashed’ın başarısından yola çıkarak bu sefer oyunculara biraz farklı bir şey vermek istedik” diyor. “Razer’da fiziksel ve zihinsel sağlığı destekleyen bir yaşam tarzını savunuyoruz, bu nedenle hem kadın hem de erkek oyuncular için ürün stilleri içeren bir atletizm serisi tasarladık. Aktif olmak, hareket halinde olmak anlamına geldiğinden, kolleksiyonun yanında Nomad Duffel Bag’i de tanıtıyoruz.”

The Instinct Kolleksiyonu

Instinct Collection, moda ve işlevsellik ile tasarlanırken oyunculara da çok yönlülük sunuyor. Tüm gün konfor sağlayan atletik giyim, nefes alabilen, iki ve dört yöne esneyen, hafif kumaştan yapılmıştır. Kumaş aynı zamanda ter tutmaz, oyuncuları yoğun antrenmanlar veya oyun seansları sırasında kuru ve serin tutar.

Instinct Koleksiyonu, markanın ikonik üç başlı yılan logosu, yazısı ve For Gamers. By Gamers.  sloganının sunduğu ince ipuçlarıyla Razer siyah ve yeşil renklerinde kolayca tanınabilir. Kadın serisinde kolsuz bluz, spor sutyeni ve yüksek belli tayt bulunurken erkek serisinde bir tişört, atlet ve şort bulunur. Yumuşak, kısıtlamayan parçalar bir set olarak giyilebilir veya diğer gündelik giysilerle eşleştirilerek katmanlı olarak kullanılabilir. Oyuncuları oyun seanslarından antrenmanlarına, sokaklara taşıyabilir.

Nomad Duffel Çanta

Şık spor çantası, aşınmaya dayanıklı yapısıyla hem geniş hem de dayanıklıdır. En değerli ekipmanı taşımak ve korumak için tasarlanan Nomad Duffel Bag, aynı zamanda su tutmaz ve iyi havalandırılmış koruma için kablo durduruculu çift adet file cebe sahiptir. Oyuncular ve değerli eşyaları düşünülerek tasarlanan çanta, daha fazla düzenleme ve erişilebilirlik için birden fazla iç cep içerirken, çıkarılabilir omuz askıları ile iki yönlü taşıma, kolay taşınabilirlik sağlar. Son olarak elastik tutturma bantları ekstra ekipman yüklemek için yapılmıştır. Nomad Duffel Bag, yalnızca Kuzey Amerika’da satışa sunulacaktır.

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

  • Razer Athleisure – Instinct Spor Sütyen: 79.99$ / 89.99€
  • Razer Athleisure – Instinct Tank Top: 59.99$ / 69.99€
  • Razer Athleisure – Instinct Yüksek Bel Tayt: 79.99$ / 89.99€
  • Razer Athleisure – Instinct Tank: 59.99$ / 69.99€
  • Razer Athleisure – Instinct Tişört: 59.99$ / 69.99€
  • Razer Athleisure – Instinct Şort: 69.99$ / 79.99€

Razer Instinct Collection 28 Eylül 2022, TSİ 18:00’dan itibaren satışa sunulacak.
Global (Çin Hariç) – Razer.com ve seçili RazerStore’larda

Razer Instinct Collection hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

  • Razer Nomad Duffel Çanta: 69.99$

Nomad Duffel Bag 28 Eylül 2022, TSİ 18:00’dan itibaren satışa sunulacak.
Yalnızca ABD – Razer.com ve belirli RazerStore’larda

Nomad Duffel Bag, Collection hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

Razer’ın sizi #WinItYourWay konusunda nasıl güçlendirdiği hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.