Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Red Bull Campus Clutch Finali’nde En iyi VALORANT takımı Werder Weremem oldu

Öğrencilerin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch 2022’de büyük final ESA Espor Arena’da yapıldı.

Red Bull Campus Clutch Finali’nde En iyi VALORANT takımı Werder Weremem oldu

Öğrencilerin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch 2022’de büyük final ESA Espor Arena’da yapıldı. En iyi takımı bulmak ve oyunu yeni bir boyuta taşımak için düzenlenen turnuvada Werder Weremem ve CouncilWolves finalde kupa için mücadele etti. Yapı Kredi Play katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvada Türkiye şampiyonu olan Werder Weremem, global arenada ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.

Üniversite öğrencilerinin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch 2022’nin Türkiye finali, ESA’da yapıldı.

Türkiye’deki çevrim içi elemelerinin 1 Eylül’de başlayıp 2 ay boyunca sürdüğü turnuvada büyük finale Werder Weremem ve CouncilWolves takımları kaldı. Heyecan dolu anlara sahne olan mücadelenin ardından Werder Weremem takımı kupanın sahibi oldu. Türkiye’nin en iyisi olan üniversite takımı Werder Weremem, 4-9 Aralık tarihlerinde Brezilya’da düzenlenecek olan dünya finaline direkt katılmaya hak kazandı.

Takımlar için “son şans”

Yapı Kredi Play partnerliğinde gerçekleştirilen Red Bull Campus Clutch 2022’nin Türkiye ayağı sonlanırken, turnuvada şanslarını tekrar denemek isteyen üniversite takımları için iki çevrim içi eleme düzenlenecek. Takımlar, 12 Kasım ve 19 Kasım tarihlerinde yapılacak elemelerde finale kalmaya çalışacak. Avrupa’dan takımların da katılacağı “son şans” elemelerinin finali ise 20 Kasım’da yapılacak. Dünyanın en büyük VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch ile ilgili detaylı bilgi ve kayıtlar RedBull.com/campusclutch adresinde.