Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Red Bull Takımı FUT Esports Tarihi Maça Çıkıyor

Red Bull Takımı FUT Esports, dünyanın en büyük espor turnuvalarından biri olan VALORANT Champions’ta ilk maçına çıkıyor.

Red Bull Takımı FUT Esports Tarihi Maça Çıkıyor

 

Red Bull Takımı FUT Esports, dünyanın en büyük espor turnuvalarından biri olan VALORANT Champions’ta ilk maçına çıkıyor. ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleşecek VALORANT Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan ilk Türk takımı FUT Esports, ilk maçında bugün Güney Kore’nin dünyaca ünlü espor takımlarından T1 ile karşı karşıya gelecek. 

 

Dünyanın en büyük espor turnuvalarından biri olan VALORANT Champions Tour 2023’te tarihi bir başarıya imza atan FUT Esports, VALORANT Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan ilk Türk takımı olmuştu.

 

VALORANT’ın en başarılı 16 takımının mücadele ettiği ve ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleşecek VALORANT Champions biletini VCT 2023’te garantileyen Red Bull takımı FUT Esports, T1, FunPlus Phoenix, Evil Geniuses takımlarının da bulunduğu B Grubu’nda mücadele edecek. Takım, ilk maçına 7 Ağustos Pazartesi günü TSİ 22.00’de Güney Kore’nin en önemli espor takımlarından T1’e karşı çıkacak.

Etkinliğin izleme partisi İstanbul’da ESA Espor Arena’da yapılacak, takım taraftarları FUT Esports’un Dünya Şampiyonası’ndaki ilk maçını bir arada izlemenin keyfini ve coşkusunu yaşayacak.

 

TOKYO, JAPAN - JUNE 08: FUT Esports at VALORANT Masters Tokyo Features Day on June 8, 2023 in Tokyo, Japan. (Photo by Lee Aiksoon/Riot Games)

 

Dünya Şampiyonası’na katılan ilk Türk Takımı: FUT Esports

 

Red Bull takımı FUT Esports, VALORANT Champions Tour: EMEA Lig sezonunu 3. sırada bitirmişti. Lig boyunca gösterdiği üst düzey performans ile VALORANT Dünya Şampiyonası’na katılım başarısı gösteren ilk Türk takımı olarak tarihe adını yazdırmıştı. FUT Esports’un bugün ilk maçına çıkacağı VALORANT Champions 2023, 26 Ağustos tarihinde sona erecek.