Sosyal Medya

Samsung

Samsung Blockchain Tabanlı Bir Sisteme Geçmeyi Düşünüyor

Samsung Blockchain, Samsung Global Düzeydeki Ürün Sevkiyatlarını Blockchain Teknolojisi Kullanarak Takip Etmek İstiyor. Bu sayede Nakliye Maliyetlerini Yüzde 20 Oranında azaltmayı Planlıyor.

Samsung Global Düzeydeki Ürün Sevkiyatlarını Blockchain Teknolojisi Kullanarak Takip Etmek İstiyor.

Samsung’ta Kripto Para Teknolojisi Trenine Biniyor. Ancak bu kez kripto para arkasındaki teknolojiyi farklı bir amaç için kullanacak.

Samsung Global Düzeydeki Ürün Sevkiyatlarını Blockchain Teknolojisi Kullanarak Takip Etmek İstiyor. Bu sayede Nakliye Maliyetlerini Yüzde 20 Oranında azaltmayı Planlıyor.

Samsung, dünyadaki ürün sevkiyatlarını takip etmek için blockchain tabanlı bir sisteme geçmeyi düşünüyor. Bloomberg’e göre, şirketin Blockchain Teknolojilerinin başındaki kişi Song Kwang-woo, nakliye maliyetlerini yüzde 20’lik bir oranda azaltabileceklerini söylüyor.

Samsung Blockchain

Samsung Samsung Blockchain Teknolojisini Kullanarak Yüzde 20 Tasarruf ve Hızlı Sevkiyat Gerçekleştirecek

Blockchain teknolojisi Kripto Para‘nın arkasındaki teknoloji olarak biliniyor. Ancak bu defter kayıt sisteminin geniş çapta bir uygulama alanına sahip ve farklı kullanımlarını görebiliyorsunuz. Gönderi ve nakliye sırasında tüm işlemlerin kayıt edilmesi ve paylaşılması için kullanılan Blockchain yöntemi, liman yetkilileri ile aradaki evrak alışverişini kolaylaştırarak buradaki zaman kaybını en aza indirebilir.

Tüketiciler için Samsung Blockchain teknolojisini kullanan bir Samsung, ürün tedariği konusunda hızlı hareket eden bir firma olarak görünecek. En yeni modeller çok daha kısa sürelerde farklı pazarlara ulaşabilecek.

Samsung’un bu teknolojiyi kullanmak için hangi aşamada olduğuna dair kesin bir açıklama yok. Ancak Samsung gibi teknoloji devlerinin Blockchain teknolojisini kendisine uyarlamasını görmek ilginç olacak.