Sosyal Medya

iPhone

Apple, iPhone XS Şarj ve WiFi Sorunlarını Gidermek için Güncelleme

iOS 12.0.1 Güncellemesi Yakında Geliyor, Apple bazı kullanıcıların şikayet ettiği Kablosuz Şarj ve WiFi Sorunlarını Gidermek için Güncelleme Hazırlıyor. iPhone XS Şarj ve WiFi Sorunlarını Gidermek için Güncelleme.

iOS 12.0.1 Güncellemesi Yayımlandı, Hemen Yüklemek İsteyeceksiniz

Apple’ın iPhone XS için bildirilen sorunların üstesinden gelmesi pek te uzun sürmedi. iPhone XS ve XS Max’ları etkileyen hata, yayımlanan iOS 12.0.1 Güncellemesi ile giderildi.

Bazı iPhone XS ve iPhone XS Max sahipleri cihazlarını şarj ederken sorun yaşıyordu. Macrumors’ta yer alan habere göre bazı iPhone Xs ve iPhone Xs Max kullanıcıları telefonları fişe takılı iken cihazlarının düzgün şarj edilmediğinden şikayet ediyordu.

iPhone XS Şarj ve WiFi Sorunlarını Gidermek için Güncelleme

Sorun, iOS 12’nin kullanıma sunulmasından önce, iPhone’ların son zamanlarda kilidi açılmadıysa, bilgisayar gibi cihazlara bağlanmasını önleyen bir güvenlik özelliğinden kaynaklandığı tahmin ediliyordu.

Güncelleme ayrıca 5GHz yerine 2.4GHz bandına otomatik bağlanma problemlerini de gideriyor. Bazı Bluetooth ve uygulamalardaki alt yazı sorunlarını da gideriyor.

iPad sahipleri, sanal klavyede “.? 123” anahtarının orijinal konumuna geri döndüğünden de mutlu olabilirler. Bu güncelleme ile yeni emojiler gelmiyor. Ancak yine de güncellemek isteyeceksiniz.

The Verge