Sosyal Medya

iPhone

Bazı iPhone XS ve XS Max’ların Şarj Olmasını Engelleyen Hata

iPhone XS ve iPhone XS Max Cihazınızı Uyku Modunda Şarja Taktığınızda Şarj olmayabilir. Bazı iPhone XS ve XS Max'ların Şarj Olmasını Engelleyen Hata

Bazı iPhone XS ve XS Max telefonlarının şarj edilmesini engelleyen bir hata ortaya çıktı

Bazı iPhone XS ve XS Max’ların Şarj Olmasını Engelleyen Hata!

Bazı iPhone XS ve iPhone XS Max sahipleri cihazlarını şarj ederken sorun yaşıyor. Macrumors’ta yer alan habere göre bazı iPhone Xs ve iPhone Xs Max kullanıcıları telefonları fişe takılı iken cihazlarının düzgün şarj edilmediğinden şikayet ediyor.

Anlaşılan o ki, bazı iPhone XS ve iPhone XS Max cihazları uyku modunda ekranları kapalıyken telefonları şarj etmek için fişe taktıklarında bu sorunu yaşıyor.

YouTuber Unbox Therapy Bazı iPhone XS ve XS Max’ların Şarj Olmasını Engelleyen Hata hakkında cihaz sahiplerini uyardı.

Sorun, iOS 12’nin kullanıma sunulmasından önce, iPhone’ların son zamanlarda kilidi açılmadıysa, bilgisayar gibi cihazlara bağlanmasını önleyen bir güvenlik özelliğinden kaynaklanıyor olabilir. Bu şekilde bir telefon kolayca ele geçirilemez.

Apple söz konusu sorun ile ilgili henüz resmi bir açıklama ve güncelleme bilgisi paylaşmadı. Şimdilik yapmanız gereken iPhone XS ve iPhone XS Max’ı Şarja Taktığınızda uyku modunda olmadığına dikkat etmek…Aksi takdirde cihazınız düzgün şarj olmayabilir.

Mashable