Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Samsung bu yaz “Samsung Pay Banka Kartı” Sunmaya Hazırlanıyor

Samsung Pay Banka Kartı bu yaz kullanıma sunulabilir. Mobil ilk para yönetim platformu ile birlikte sunulacak banka kartının detayları...

Samsung bu yaz “Samsung Pay Banka Kartı” Sunmaya Hazırlanıyor

Samsung Pay Banka Kartı – Samsung Pay Debit Card hakkında…

Samsung Salı günü, Samsung Pay’ın hizmetlerini hem banka kartı hem de onu destekleyen bir nakit yönetimi hesabı içerecek şekilde genişletmeyi planladığını duyurdu.

Samsung Pay Sang Ahn’ın Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü, bir blog yayınında şirketin; yeni bir kart ve hesap başlatmak için kişisel finans şirketi ile ortaklık olduğunu SoFi. Her iki ürünün de bu yaz öncelikle ABD’ye gelmesi bekleniyor zira  “Mobil ilk para yönetim platformu” geçtiğimiz yıldan beri geliştiriliyor…

Ahn kullanıcılar için “Artık her zamankinden daha fazla, temassız ödeme yapmalarına, alışveriş yapmalarına ve mallarını yönetmelerine yardımcı olacak teknolojiye güveniyorlar.” diyor.

Samsung’un yaklaşan bu yeni hizmet ile ilgili tüm detaylar henüz belli değil. Önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor..

Apple Pay dünya çapında hala daha popüler olmasına rağmen, Samsung Pay takipçi kazanmaya devam ediyor. Samsung Pay kullanıcılarının 2018’e göre bu yıl ikiye katlanması bekleniyor ve Statista 2020’de 100 milyon kullanıcı öngörüyor .

Bu arada, Apple Pay’ın 2018’de 140 milyondan 227 milyon kullanıcıya ulaşması ve geçen yıl kendi markalı kredi kartını piyasaya sürmesi bekleniyor. Google Play’in de bu yıl 100 milyon kullanıcıya ulaşması bekleniyor ve kendi banka kartını da test ettiği bildiriliyor .