Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung Exynos Auto, Bağlı Otomobiller için Tasarlandı

Samsung Yol Bilgisayarları için bileşen üretimine de girdi. Samsung Exynos Auto, Bağlı Otomobiller için Tasarlandı. Otonom sürüşü için yatırımların hızlandığı bir dönemde, kamera sensörleri ile dolu işlemciler sunmak oldukça mantıklı.

Samsung Exynos Auto İşlemcilerini Duyurdu

Otomobil endüstrisi için tasarlanmış yeni işlemci serisi. Samsung Exynos işlemcileri mobil cihazlar ve akıllı saatler ile sınırlı değil. Şirket Exynos Auto ve Isocell Auto Markaları altında içinde kamera sensörleri de olan işlemcilerini duyurdu.

Exynos Serisi, sürücü yol yardımı da dahil olmak üzere, ileri sürüş için gerekli belirli yol teknolojilerinin yongalarını da içerecek (Exynos Auto A), infotainment (Auto V) ve telematics (Auto T) .  Bu arada, Isocell sensörleri şu anda 960 ila 4K arasında değişen üç modeli içeriyor.

Samsung yarı iletken teknolojilerinden daha fazla gelir elde etmek için büyüklüğünü ve alt yapısını farklı alanlarda kullanıyor. Bir anlamda telefon ve tablet satışlarına bağımlı kalmak istemiyor.

Şirketler, otonom sürüş ve diğer akıllı otomobil teknolojilerine giderek daha fazla yatırım yaparker;  yol bilgisayarlari için açık bir şekilde tasarlanan bileşenleri sunmak oldukça mantıklı.

Samsung Newsroom