Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy Fold Lansmanı Ertelendi, 2000 Dolarlık Fiyasko mu?

Çin'de yapılması planlanan Samsung Galaxy Fold lansmanı ertelendi. Katlanabilir Akıllı Telefondaki sorunlar lansman erteletti.

Samsung Galaxy Fold’un Çin’deki lansmanı Ertelendi!

Samsung Galaxy Fold’un katlanan ekranlardaki rapor edilen problemlerinden sonra Samsung cihazları incelemeye almıştı. Bir günlük kullanımda bile sıkıntılar ortaya çıkması lansman erteletti.

SamMobile‘ın haberine yakında Çin’de satışa sunulması beklenen katlanabilir akıllı telefon Galaxy Fold’un lansmanı Samsung tarafından ertelendi. Site ertelemenin resmi nedeni olarak mekan ile ilgili sorunlar olarak bildirilmiş olsa da, gerçekte bunun böyle olmadığını tahmin etmek zor değil.

Samsung Galaxy Fold Lansmanı Ertelendi

Samsung Galaxy Fold Lansmanı Ertelendi

Dediğim gibi bir kaç günlük test kullanımı için dağıtılan cihazların, bu inceleme sırasında bile teknik gazetecilerden geçer not almaması durumu; bence çok daha dramatik bir hale getirdi.  Menteşe, kırık ekran ve yanlışlıkla çıkarılan ekran koruyucu kaplamalar gibi bir dizi rapor edilen Galaxy Fold problemlerinden sonra şirketin bence bolca zamana ihtiyacı var.

Samsung’un Note 7 faciasında ağzı ciddi derecede yanmıştı. Bir başka skandalla yüz yüze kalmamak için çok iyi hareket etmesi gerekiyor. Her ne kadar Samsung detaylı bir inceleme yapacağını zaten açıklamış olsada; 26 Nisan’daki ABD lansmanından önce durum çözülebilir mi? derseniz. Bilemiyorum. bekleyip göreceğiz…

Samsung’un birinci nesil Galaxy Fold cihazı 1980 dolardan satışa sunuluyor. piyasaya çıkan en yüksek profilli tüketici akıllı telefonu olacak modelin bir kaç günde bozulması kafaları karıştırdı tabi…

TheVerge