Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Samsung Cinema Screen 4K, Dünyanın ilk HDR LED Sinema Ekranı

Samsung Cinema Screen 4K, Dünyanın ilk HDR LED Sinema Ekranı. 4K TV Keyfi daha büyük ekranlara taşınıyor. Cinema Screen 4K Teknolojisi!

Samsung Cinema Screen 4K Bu Hafta Piyasaya Sürülüyor

Samsung, bu hafta, Cinemacon 2017 sırasında 34 foot Samsung Cinema Screen’i piyasaya sürüyor.

Samsung Ocak ayındaki CES 2017’de ortaya koyduğu 4K büyük ekran TV keyfini daha büyük ekranlara taşıyor.

Açık bir şekilde bu dev televizyonlar ev sineması pazarını hedefliyor. Teknoloji devi bununla da yetinmiyor. Büyük ekran 4K TV keyfini daha büyük ekranlara taşıyacak 34-foot 4K Cinema Screen’i bu hafta cinemacon 2017 ile birlikte piyasaya sunuyor.

Dünyanın ilk HDR LED ev sineması ekranı olacak. En azından Samsung öyle olduğunu söylüyor.

Tüketiciler için oldukça pahalı olacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz. 88 inç Q9 serisinin bile 30.000 dolar gibi bir fiyatı olduğu düşünürseniz. Siz tahmin edin. Resmi olarak bir fiyatı henüz açıklanmadı.

Samsung’un yapmış olduğu açıklamaya göre şirket dünyanın ilk HDR teknolojisine sahip LED sinema ekranı Samsung Cinema Screen 4K; Üst düzey görüntü kalitesi sunduğu belirtilen ekranın HDR özelliğiyle geniş bir renk aralığı ve doygunluğu sunuyor. Gerçek siyah ve koyu renklerin ortaya çıkmasına olanak sağlayan ekran 4.096 x 2.160 piksel çözünürlüğe, yaklaşık 10,3 metre genişliğinde.

Sinema ekranın geleneksel sinema ekranlarından 10 kat daha parlak DCI teknik özelliklerine sahip olduğu görülüyor. Fiyatlar ise bana göre korkunç denecek kadar pahalı.

34-foot Cinema Screen adını taşıyan ekran Samsung’un belirttiğine göre sinemalarda kullanılan projektörlerden 10 kat daha parlak görüntü sunuyor.

Samsung