Sosyal Medya

Donanım

Canon’dan Selfi Odaklı Yeni PowerShot SX740 HS Ağustos’ta Geliyor

Canon PowerShot SX740 HS Dijital Fotoğraf Makinesini Tanıttı. CANON'dan Selfi Odaklı Yeni PowerShot SX740 HS Ağustos'ta Geliyor

Canon Selfi Odaklı Serisinden Vazgeçmiyor, Üstelik 4K Video Desteği ile geliyor.

Kompakt bir gövdede Uzun Zoom: Canon PowerShot SX740 HS Dijital Fotoğraf Makinesini Tanıttı. Canon’dan Selfi Odaklı Yeni PowerShot SX740 HS Ağustos’ta Geliyor. Fiyatı mı? 399 Dolar olacak.

Huawei’nin P20 Pro kamerası ile akıllı telefonlarda getirdiği son noktanın benzerini Canon selfi odaklı yeni modeli ile yapmak istiyor. Bir anlamda Canon Point-and-shoot kategorisinden vazgeçmiyor. Geçen seneki süper ince zoom SX 730 modelinden çok daha kompakt bir şekliyle Powershot SX740 HS modelini Ağustos ayında piyasaya sürüyor.

Küçük Bir Pakette Uzun Zum: Canon PowerShot SX740 HS Dijital Fotoğraf Makinesini Tanıttı

Yeni model 24-960mm 40X zoom eşdeğer bir objektife, 20.3 megapiksel sensöre ve açılı kapanır bir ekrana sahip. Yeni bir Digic 8 işlemciyle, daha hızlı 7,4 fps hızında fotoğraf çekebiliyor ve video sadece 1080p yerine 4K 30 fps hızında çekim yapabiliyor.

USB üzerinden Şarj!

Daha önce olduğu gibi, USB üzerinden şarj edebilirsiniz ve fotoğrafları otomatik olarak WiFi veya Bluetooth teknolojisi ile akıllı telefonunuza aktarabilirsiniz.  Tüm bunlara ilave olarak ayrıca, çift yönlü optik görüntü sabitleme ile birlikte en iyi çekim modunu seçmenize yardımcı olan bir “özellik yardımcısı” sunuyor.

Küçük Bir Pakette Uzun Zum: Canon PowerShot SX740 HS Dijital Fotoğraf Makinesini Tanıttı

Canon PowerShoot SX740HS, Ağustos 2018’de ABD’de 399 $ (gümüş veya siyah) renkleri ile satışa sunuluyor.

Canon