Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy Fold V1.1, Nihayet Eylül Ayında Satışa Sunuluyor

Samsung Galaxy Fold V1.1, Nihayet Eylül Ayında Satışa Sunuluyor. Samsung'un katlanabilir cihazı seçkin pazarlarda Eylül Ayında satışta.

Samsung Galaxy Fold Üzerindeki Bulutları Kaldırdı, Eylül’de Piyasaya Sürülüyor.

Samsung Galaxy Fold V1.1’in Yeni tasarım geliştirmeleri, kırılgan, esnek ekranı korumak için yapılmış.

Samsung’un katlanabilir amiral gemisi olacak Galaxy Fold‘un önizlemesi için dağıtılan cihazlarında ortaya çıkan kusurları sonrasında şirket, cihazın tanıtımını erteleme kararı almıştı. Aradan tam üç ay geçti. 2000 Dolarlık amiral gemisinin ön siparişleri bile iptal edilmişti.

İnsanlar özellikle menteşe ve menteşeden kaynaklanan ekran üzerindeki kırılmalara dikkat çekmişti. Benzer şekilde Huawei’nin Mate X modeli de bu çekincelerden dolayı piyasaya sürülmesini geciktirdi.

Akıllı telefonların geleceği olarak lanse edilen Katlanabilir Akıllı Telefonlar, bir anlamda fiyasko ile karşımıza gelmişti. Samsung özellikle bu konuda öncü olmak için çok çalıştı. Tasarımdan kaynaklanan sorunların giderilmeye çalıştığı ile çok fazla spekülasyon duyduk ancak resmi bir açıklama çok az yapıldı.

Nihayet Samsung Eylül ayında cihazın belirli pazarlarda piyasaya sürüleceğine dair resmi bir açıklama yaptı. Ayrıca yeni görselleri de paylaştı.

Samsung Galaxy Fold v1.1

Fold’un 7,3 inç Infinity Flex Ekranının üstündeki koruyucu katman, çerçevenin ötesine uzanıyor; böylece insanlar onu tırnaklayıp çekmeyi denemeyecek.

Üst ve alt kısımdaki menteşe kapakları, dış taraftan parçacıkların girmelerini engellemek için daha da geliştiriliyor. Ayrıca Menteşe ve Gövde arasındaki boşluk belirgin derecede azaltılmış.

Samsung’un seçkin pazarlardan bahsediyor ancak bunun tam olarak hangi pazarlar olacağı henüz belli değil. Bununla birlikte, donanımın yeniden tasarlandığı tarihte, şirket aynı zamanda Fold’un benzersiz yeteneklerine uyacak daha fazla “uygulama ve hizmeti” optimize etmeyi içeren yazılım deneyimi üzerinde de çalıştığını söylüyor.

Samsung