Sosyal Medya

Android

Samsung Galaxy Note 9 Resmi Olarak 9 Ağustos’ta Tanıtılıyor

Samsung Galaxy Note 9 Resmi Olarak 9 Ağustos'ta Tanıtılıyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Ağustos Ayında Resmi olarak tanıtılıyor. Gönderilen Tanıtım Videosunda Altın Renkli Kalem görüntüsü dikkat çekiyor.

Beklendiği gibi Galaxy Note 9 Ağustos Ayının 9’unda Resmi Olarak Ortaya Çıkıyor

Samsung bir sonraki amiral gemisi telefonunun resmi olarak tanıtılmasını beklediğimi Unpacked Etkinliği için davetiyelerini gönderdi. Şifreli bir şekilde yayımlanan teaser videosunda Note 9’un hala bir kaleme sahip olacağı anlaşılıyor. Ancak rengi altın rengine yakın – çok sarımsı olduğunu görebiliyoruz.

Resmi tanıtım tarihi beklenmedik bir tarih değil. Samsung genellikle yılın ikinci yarısında Note cihazlarının tanıtımını gerçekleştiriyor ve Bloomberg bu Galaxy Note 9 Resmi Tanıtım Tarihi önceden açıklamıştı.

Bu arada Samsung’un bu yeni amiral gemisi cihazı Amerika FCC onayından geçmişti. Samsung’un bu yıl iPhone cihazlarına karşı daha fazla tanıtım gerçekleştirmek isteyebileceğini görüyoruz.

Samsung Galaxy Note 9 Resmi Tanıtım Tarihi – Davetiyeler Gönderildi

Zira şu anki söylentiler Note 9’un tipik, Snapdragon 845 işlemcili, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile geleceğini söylüyor. İlk söylentilerde ekran altı parmak izi okuyucu ile gelmesi beklenen Note 9’un bu özellikle gelmeyebileceğini de aktarıyor. Ekran içi parmak izi okuyucu Galaxy S10‘da kullanılabilir.