Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S Serisi’nin ön tanıtım videosu ortaya çıktı!

Samsung'un yeni amiral gemisi serisi - "Galaxy S Serisi" için geri sayım başladı. Yeni özellikleriyle dikkat çekecek amiral gemisi Şubat ayında karşımıza çıkıyor. Lansman öncesi Işıkta Kuralları Sen Yaz mottosuyla, yeni Samsung Galaxy S Serisi ön tanıtım videosu resmi olarak paylaşıldı.

Samsung Galaxy S Serisi’nin ön tanıtım videosu ortaya çıktı!

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi – “Galaxy S Serisi” için geri sayım başladı. Yeni özellikleriyle dikkat çekecek amiral gemisi 9 Şubat’ta karşımıza çıkıyor. Lansman öncesi Işıkta Kuralları Sen Yaz mottosuyla, yeni Samsung Galaxy S Serisi ön tanıtım videosu resmi olarak paylaşıldı.

Açıklamada,

“Akıllı telefon dünyasında oyunun kurallarını değiştirecek yepyeni Galaxy S Serisi’nin tanıtımına çok az bir süre kala, sizlerin de en bizim kadar heyecanlı olduğunuza inanıyoruz.

Şimdiye kadar geliştirilmiş en iyi Galaxy S Serisi’ni sizlerle tanıştırmak için sabırsızlanırken, kuralları değiştirecek, bar tipi akıllı telefon kategorisinde devrim yaratacak bazı yeniliklerin ön tanıtım videosunu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Ön Tanıtım Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=GiR1YvrZt3E

Saygılarımızla,

Samsung Electronics Türkiye” denildi.