Sosyal Medya

Donanım

Samsung’tan 2500 dolarlık yeni 49 inçlik Mini-LED Oyun Monitörü!

Samsung’un 49 inçlik mini LED oyun monitörü 2.500 dolara satılacak

Samsung oyun severlere yeni 49-inçlik bir Mini-LED oyun monitörü duyurdu. Odyssey Neo G9 29 Temmuz’dan itibaren ön siparişle satışa sunuluyor.

Oyun keyfinden ödün vermeyen Mini-LED oyun monitörü için ne kadar bir bütçe ayırmalısınız? Samsung’un buna yeni bir cevabı var. Şirket 29 Temmuz’da 2500 dolar satış fiyatıyla Odyssey Neo G9 ön siparişe çıkıyor.

Neredeyse bu düz ve kavisli monitör fiyatına bir bilgisayar alabilirsiniz ancak özelliklerine bakınca bunu almak için iyi bir neden yarattığını düşünüyor Samsung…

Tahmin edeceğiniz üzere daha iyi bir konstrat sağlamak için Mini-LED teknolojisi kullanılmış. Samsung, siyah seviyesinin sadece 0.0004 olduğunu iddia ediyor. Bunun yanında, karşılaştırılan birçok TV’nin loş görünmesini sağlayan 2.000 nit’lik en yüksek parlaklık sayesinde son derece parlak HDR sunuyor. Özelleştirilebilir aydınlatma efektleri, flaşın eklenmesi de buna yardımcı oluyor.

5.120 x 1.440 çözünürlük, 240Hz yenileme hızı, 1ms piksel tepkime süresi, 2 HDMI portu, Display Port ve USB 3.0 portları mevcut.

Açıkça bir çok rakipte olmayan özellikle satın alıyorsunuz. Samsung belli ki dar bir kitleyi yani VR olmadan VR deneyimine en yakın oyun deneyimini bu monitörle sunmak istiyor. Bütçe biraz yüksek ancak meraklısı için yeni oyun deneyimi yaratacak bir yeni model…

Samsung Odyssey Neo G9