Sosyal Medya

Samsung

Samsung Katlanabilir Telefonlar için Kavisli Batarya Üretmiş Olabilir

Samsung Katlanabilir Telefonlar için Kavisli Batarya Üretmiş Olabilir. Samsung Curved Battery - Samsung Kavisli Batarya Katlanabilir Telefon Üretme Çabalarını hızlandırabilir.

Samsung’un Katlanabilir Telefonlar için Yeni Bir Batarya Çözümü Olabilir

Samsung Katlanabilir Telefonlar için Kavisli Pil – Kavisli Batarya – Curved Battery – Üretmiş Olabilir.

Samsung’un bol miktarda üretebileceği kavisli bataryalar sayesinde katlanabilir telefon yarışında ön sıralara gecebileceği rapor ediliyor.

Koreli ITHome’a göre Samsung, 3,ooo mAh ile 6.000 mAh arasında bir enerjiyi depolayabilen büyük kapasiteli piller üretmenin bir yolunu bulmuş durumda. Söz konusu haber doğruysa Samsung SDI iştirakinin dört yıl önce duyurduğu 210mAh’lik esnek hücre tasarımından çok daha gelişmiş bir tasarım.

Esenk OLED ekranları bir pilot üretim için planlamalarının yapıldığını ET News rapor etmişti. Önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen Galaxy X telefonun katlanabilir olma özelliğine sahip olması bekleniyor.

Katlanabilir ekranlara gelince, Güney Koreli teknoloji devinin 2011 yılından beri bu konudaki çabalarını duyuyoruz. Ekranın parlaklığında yüzde 6 düşüşün gerçekleşmesinden önce tam 100 Bin kez açılıp kapanabildiği söylenmişti.

Yinede katlanabilir olması beklenen Samsung Galaxy X modelinin neye benzeyeceğini henüz tam olarak bilmiyoruz. Bildiğimiz sınırlı sayıdaki bilgi içerisinde cihaz açılıp kapandığında bir araya gelen iki ekrandan oluştuğu. Söylentilerde öne çıkan bir başka şeyde Samsung’un katlanabilen bu akıllı telefon modelinin fiyatının 1.900 dolar civarında olması. Ancak rakiplerinin bu fiyatı daha aşağıya çekmesi mümkün. Apple, Huawei, Xiaomi ve ZTE’nin benzer şekilde cihazlar üretmek için çaba harcadığını biliyoruz.